View Single Post
Vechi 08.01.2007, 22:36:18
volga
Guest

Implicit

Persoane abuzate fizic, femei, copii, batrani. Românul, bun crestin, e adeptul zicalei:<< Bataia e rupta din Rai>>. Am ascultat un sondaj de opinie, (azi) 28 noiembrie, la Radio Rom. Actulitati, despre utilitatea/inutilitatea bataii ca sanctiune aplicata sotiilor. Ponderea raspunsurilor a fost de partea bataii…ca nu gateste altfel… nu deretica prin casa… nu spala ha,ha,ha, ce sa facem… asa aratam ca o iubim….Centrele pentru ocrotirea mamelor si copiilor abuzati sunt pline, neincapatoare. Isi mai aduc aminte oamenii de porunca :<< Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti>>?

Despre M (o prietena de-a mea) si cum a murit sotul ei… Era foarte grav bolnav de inima. Nu bea nici un fel de alcool de ani de zile… (Si daca ar fi baut? Cati sunt bautori?) I s-a facut rau. A cazut pe strada. Asa cum cazuse nu putea sa umble in buzunarul cu nitroglicerina. Toti care treceau pe langa el ziceau ca e beat. A zacut acolo pana cineva s-a indurat sa vada ce are. A venit Salvarea si l-au dus la spital. Era deja cianotic. A murit. Daca se intervenea din timp poate mai avea o sansa.(Sunt deja 9 ani de cand a murit. Nu l-a ajutat nimeni. Nici un crestin din cei 80 si nu stiu cat %.
Reply With Quote