Subiect: invatat
View Single Post
Vechi 09.05.2009, 01:24:05
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb Nimic nu este atat de greu precum pare...

Ana draga si celorlalti,

Subiectul acesta ma incita si ma relaxeaza totodata. Ma incita pentru ca de cand ma stiu scriu intruna lucrari, una peste alta, asa cum da automatul cafea... Cand aveam subiect impus mi se parea imposibil si nedrept. Mi se parea ca daca imi aleg eu subiectele e deja mult mai usor... Da' de unde! A venit si vremea subiectelor alese de mine. Surpriza..., era si mai greu! Dar cele vechi deja au trecut, si iata-ma in fata altora noi. Putin cate puti, zilnic... Ma bucur in zilele in care reusesc sa scriu o fraza. Zi mare! In altele, subliniez, rescriu, tai, reiau ... Dar am mai invatat ceva, ca nu exista perfectiune. Intotdeauna, la sustinerile de lucrari la care am asistat, oricat de bine era organizat si sustinut subiectul, s-au gasit carcotasi care sa gaseasca pete in soare. Asadar, fii calma, linistita, lucreaza cat poti si incet, incet vei reusi. Oricat de imposibil ti se pare acum.
Si daca te ajuta sa-ti sustina moralul, iata un mic citat din "La Tiganci", de M. Eliade: "E cald, domnilor, e cald, e insuportabil de cald; dar cand omul e cult le suporta pe toate usor!"

Doamne ajuta sa duci toate la bun sfarsit!
Reply With Quote