Citat:
În prealabil postat de adi_cambir
Oare de ar avea si preamultii nostri preoti aceeasi ravna pentru Sfintele Scrieri pe care o are un student silitor mai mult sau mai putin, ori sa zicem constiincios si cu rusine de Profesor oare in ce fel d lume am trai?
...ca a Sa este Imparatia si Puterea si Slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
|
Buna ! fara suparare dar eu nu cred ca un preot iti v-a spune cu ce isi ocupa timpul liber ,in sensul ca sigur el te v-a indruma dar ca sa poti comunica cu el despre Sfintele Scrieri iti trebuie si tie personal un bagaj de cunostiinte pe care nu il dobandesti asa usor ...parerea ,mea este ca intr-o viata de om pe acest pamant ,de cautare ,de aprofundare ,de etc..tot nu putem sa avem decat o mica idee....aici iti dai seama cat de mici suntem!
ps : in primul rand un preot este un exemplu in comunitate ..si nu ai de unde sa stii ce fel de ravna are dupa ce el isi termina indatoririle din Biserica...
Doamne ajuta !
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16
"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
|