Citat:
În prealabil postat de s_snape
Dar noi nu suntem la manastire... avem serviciu, facultate... fiecare cu probleme lui si cu un timp limitat. Nu poti avea pretentia sa mai mananci o masa in familie cand fiecare are altceva de facut atunci. Plus, mie personal imi place sa mananc singura si linistita.
|
Problema
mireni/calugari este una pe care nici nu merita sa o mai ridic. Spun doar ca diavolul este la el acasa in a separa cele pe care trebuie sa le faca un crestin, randuite de Hristos tuturor, in unele pentru calugari si altele pentru mireni. Cine are minte de priceput, sa priceapa.
Nu
am nici o pretentie de la altii, eu spun ce este pentru mine odihitor si aducator de nespusa bucurie. Imi vine sa zic "faca fiecare ce'l taie capul", insa mi'e teama de aceasta, caci nu vreau sa dau seama de societatea ce se va naste din cei de azi. Faptul ca multi sunt de aceeasi parere cu mine ma bucura si imi da nedejde ca lumea are inca in ea oameni vii si calzi, nu roboti individualizati si in concurenta pentru prostii.
"Mergand, invatati... cine va crede si se va boteza, se va mantui, cine nu va crede si nu se va boteza, se va osandi." Asa ca, datoria omului este predarea cuvintelor. De vor rodi sau nu, nu mai tine de noi.