View Single Post
Vechi 10.05.2009, 09:53:02
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Va spun cazul meu .... nepotii sotului meu nu ma saluta ,trebuie sa ii salut eu ,ei fiind adventisti,si la un moment dat am inceput sa nu ii mai salut ,sa nu ii mai bag in seama ,si i-am spus sotului meu : ce primesc ,aia dau ! e adevarat,ca ei doar intre ei se inteleg bine ,dc esti diferit de ei ,deja esti diavol! am trait pe pielea mea ,asa ca oricat ar incerca cineva sa ma convinga de contrariu,nu ar reusi ! Fiind "familie ",sau asa considerandu-i eu, a fost mai dureros pt mine sa accept ca ei nu ma inghit datorita faptului ca eu sunt ortodoxa ,dar acum sincer ,nu ma mai doare nici in ....Eu sunt ceea ce sunt ,dc nu vor sa comunice cu mine ,e strict treaba lor ,dar am observat ca de cand ii tratez cu raceala ,nu le convine,erau obisnuiti eu sa ma port frumos si ei sa se poarte urat ,acum s.a schimbat treaba ! nu are sens sa ne consuma energia pt ei ,altele sunt mai importante !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote