View Single Post
Vechi 10.05.2009, 13:41:41
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Religia: Ortodox
Angry

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Nu, nu sunt multi, ci doar cativa dusmani ai bisericii si ai ortodoxiei care nu aduc nici macar O SINGURA dovada ca PF Daniel este mason. Sunt vorbe aruncare de catre dusmani schismatici ca cei din ,,Mitropolia" Milan. da-mi o singura dovada ca este mason. el insusi a declarat ca nu este.
Sustineti-va cu dovezi afirmatiile si nu mai bateti campii.

1. In primul rand decizia luata in legatura cu cip-urile nu a fost luata de catre Patriarh, ci de catre Sinodul format din alti 53 de membrii. asadar nu de o singura persoana.

2. Pozitia BOR se aseamana cu pozitiile bisericilor Ruse si Grecesti. Adica cipul indradeste libertatea umana, dar nu ii afecteaza credinta.

Te indoiesti de credinta sa? Tu ai auzit vreo predica de-a sa, cate cunostinte teologice are? Ai citit despre operele sale sociale si cat pune accent pe misionarismul ortodox. E chiar aberant sa te indoiesti de credinta sa. Nu cred ca am auzit doua predici fara sa aud macar la una punandu-se un accent puternic pe misionarismul ortodox.

Dar ce te poti astepta sa spuna despre patriarhul Romaniei un un om care a apostat de la ortodoxie si este membru al unei biserici schismatice. Facut necanonic calugar la 16 ani si preot la 18. Acum are 19 si este protosinghel.

Vine un copil sa ne invete pe noi adultii teologie. Tupeu ca acesta eu nu am mai vazut!
Iertati-mi tonul , dar de data asta chiar mi-a sarit mustarul!
Oricum, am mai zis-o si o sa o mai repet: Este de datoria mea de crestin sa apar biserica de cei ce o hulesc si o ataca!
Reply With Quote