Subiect: Ce este pacatul?
View Single Post
Vechi 09.01.2007, 19:28:21
ancah
Guest

Implicit

Draga ory,
faptul ca ai aproape jumatatea varstei mele, te face in ochii mei foarte tanara. Sper ca asta nu te-a suparat. Cand ai 32 ani mai ai inca toate astptarile de la viata. La varsta mea, balanta se cam inclina si privesti altfel spre Dumnezeu. Cum si eu am avut odata 32 ani, cred ca stiu cum este. Pe atunci credeam si eu ca si tine.
Oamenii de varsta mea nu mai au timp de pierdut si atunci iau multe lucruri mai in serios, ceea ce ii face pe altii sa creada ca nu sunt sinceri, ca vor sa dea sfaturi bune, pentru ca nu mai pot da exemple rele (La Bruyere), etc.
Oare faptul ca unii oameni sunt mai preocupati de cele legate de Dumnezeu, ii face mai mincinosi, perfizi si ipocriti?!? Sper ca nu. Noi ajungem sa ne cunoastem unii pe altii prin ceea ce scriem aici pe forum. Ce interes as avea sa vin si sa mint? Dar nu prea inteleg nici de ce la sinceritatea mea se raspunde din partea unora, printre care te numeri si tu, cu suspiciune?!? In cazul acesta comunicarea nu si-a atins rostul.
Din fericire sunt destul de multi cu care sunt pe lungime de unda si practic cu acestia doresc sa comunic. Acesta este scopul prezentei mele pe forum.
Daca ai dovezi clare ca cineva e ipocrit sau perfid, esti libera sa aduci acele dovezi. Dar daca sunt doar presupuneri de-ale tale, pentru ca nu-ti poti inchipui ca altcineva poate gandi altfel decat tine, atunci te rog sa fii mai prevazatoare in afirmatii.
Reply With Quote