View Single Post
Vechi 09.01.2007, 19:33:59
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28
eu cred ca mental evoluam si spiritual involuam.
Din nefericire, din pacate pentru noi, involuam si mental, si spiritual si fizic. Exemplele pot fi numeroase, luate din viata noastra de zi cu zi.
Ce face tehnologia moderna pentru noi? Un bine foarte mare pe care insa noi nu stim sa-l folosim si ne devine dusman. Masine inlocuieste mersul pe jos, calculatorul, agenda electronica, telefonul, memoriile din computer, telefon, calculatorul de buzunar inlocuiesc memoria noastra, o lenevesc si o atrofiaza. Si consecintele inconstientei omului care se lasa furat de aceste aparate despre care se crede ca ne fac bine, sunt din ce in ce mai neplacute. Ar trebui sa le constientizam si fiecare sa actionam in consecinta pentru noi, pentru copiii nostri, pentru semenii nostri care trebuie sensibilizati in legatura cu ceea ce se poate intampla prin folosirea indelungata si fara discernamant a acestor aparate.
Nu masina este vinovata, nu calculatorul, computerul sau memoria telefonului sunt vinovate. EU, OMUL, sunt vinovat ca nu stiu sa folosesc cu discernamant aceste aparate. Asta as vrea sa se inteleaga!
Reply With Quote