Citat:
În prealabil postat de Florina77
Si cu de-alde d-astia, precum Vsovi, se nasc si se mentin ereziile !!!
|
care este Erezia? Duhul Sfant care din Tatal Purcede este erezia? shi acel Alt Mangaietor despre care spune Domnul Iisus Hristos ca IL v-a trimite shi ne va calauzi in Tot Adevarul ca va lua de la El shi ne va da noua?...
sau daca dumneata nu pricepi inseamna ca e erezie ce scriu eu? poi eu doar repet din ce este scris shi ce am priceput ca o placa stricata ca eu defapt nu zic nimic ci doar repet ca sa-mi fie mie cu folos, ca sa shtiu shi sa nu uit Adevarul, pentru ca Acela ne va face slobozi.
deci ce erezie se nashte? ca dumneata nu shtii shi nu pricepi scripturile sunt eu vinovat de nashterea ereziilor?
poi cu lupul imbracat in haina de oaie cu lucrarea cea neagra shi ascunsa ca ala este ereticul sectant creshtin ortodox interior cu ala ma lupt ca ala vrea sa-shi impuna stapanirea injurashilor sai in locurile cele cereshti ca sa nu ne mai inchinam Domnului ci sa credem shi sa slujim minciunii... dar candva se va vadi chipul sulimenizat al ereticului pe care gLumea il urmeaza pentru ca i-a dat balaurele scaunul lui de imparatzie shi tiranie...
deci draga Florina77, care este erezia ce se nashte? care? ca sunt unii care nu vor sa creada in Cuvantul lui Dumnezeu? poi e treaba lor... dar daca ei nu cred, asta nu inseamna ca cei ce cred sunt eretici shi ca ar trebui sa fie shi ei necredincioshi ca sa fie pace intre oameni, caci pacea este cu Dumnezeu iar daca pe Dumnezeu il lepezi shi nu-L crezi shi nu-L urmezi atunci cum vei avea pace cu oamenii sau ce va fi paceea aia din sufletul tau?
lupii-shi schimba parul de sub haina de oaie dar naravul ascuns ba!