View Single Post
Vechi 11.05.2009, 15:28:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Nici nu vreau sa fiu modelul unic de frumusete, ci doar sa fiu pentru el tot asa inegalabila cum este el pentru mine. Probabil trebuie sa invat ca iubirea pe care i-o ofer poate sa depaseasca frumusetea fizica pe care i-o pot oferi. E ca si cum vad ca sunt femei care au mult mai mult sa-i ofere d.p.d.v fizic si ma doare.(ca d.p.d.v. sufletesc stiu ca am ffff mult de oferit, de aceea aici nu simt ca l-as lipsi cu ceva)
Pai trebuie sa ai grija pe cine "ti se pune pata" ca daca are un sistem de valori bun si o sa-ti demonstreze asta, atunci ai sa te simti iubita si apreciata, altfel ai sa traiesti mereu alaturi de el drama de care vorbesti mai sus, chiar daca nu se va materializa imediat in ceva concret.

Si din pacate, desi sunt foarte critice cu barbatii in general, femeile nu de putine ori sunt prea putin critice atunci cand ajung sa aleaga personal, pentru ca si ele la randul lor prea putin vad si apreciaza ceea ce nu izbeste ochiul, prea putin stiu sa ingrijeasca si sa educe ceea ce poate fi si prea mult tin la ceea ce desi iese in evidenta - nu de putine ori acopera ceea ce desi e cu adevarat important, lipseste cu desavarsire.
Reply With Quote