Citat:
În prealabil postat de trandafiralb
Chiar nu inteleg de ce mai pierdeti timpul cu astfel de discutii.
|
Chiar asa, nici eu nu inteleg... :) Mai ales ca avem toate raspunsurile mai jos:
Citat:
Dumnezeu a creat totul prin Cuvant (se presupune ca vorbea in limba ebraica). Pamantul nu are 4.6 miliarde de ani, si numai cateva mii.
|
Esti sigur ca nu minti? Vezi ca minciuna e pacat... Ce dovezi ai tu ca are cateva mii de ani, scrie in Biblie pe undeva?
Citat:
Virusii si microbii sunt creati de diavol (nu putem presupune ca El a facut si aceste minunatii daunatoare).
|
Eu nu cred ca diavolul poate crea, nici macar un virus. Insa cred ca ele au stat dintru inceput in stare latenta si abia in ultima perioada au fost eliberate din cauza pacatelor oamenilor. La inceput omul era curat si nici mancarurile otravitoare nu-l puteau omori. Acum s-a mai schimbat situatia putin
din pacate.
Citat:
Scopul vietii e Mantuirea prin post, rugaciune, smerenie. Tot ce se intampla bun in lume, este voia Sa.
|
Asa cred si eu, dar demonstratia va veni abia dupa moarte.
Citat:
Daca suferi, exista motiv; nu cauta alinare la medici decat in rugaciuni.
|
Hm, si Parintele Gheron Iosif era de aceeasi parere, pana a cazut la pat si a vazut ca rugaciunile nu-l ajuta (desi era mistic, ajunsese la rugaciunea contemplativa). Si a invatat sa ia medicamente ca toti ceilalti - poate a fost un exemplu de smerenie...
Citat:
Studiul cartilor de stiinta este daunator.
|
Inseamna ca tu nu ai nevoie de descoperirile stiintei, nu? Fraieri au fost oamenii ca au inventat becul, radioul, internetul, plasticul, masina, avionul, vasul de veceu... :)) Ai putea trai si fara ele probabil.
Citat:
Tot ce trebuie sa stim ne este prezentat in diferite forme de bunul Dumnezeu.
|
Nu ne da Dumnezeu mura-n gura. Acei oameni de stiinta si-au jertfit timpul si viata uneori ca noi sa traim mai bine. Dumnezeu sa-i rasplateasca pentru toate.
Citat:
Post, rugaciune, smerenie, sa fim placuti Lui.
|
[/quote]
Doamne ajuta.