Citat:
În prealabil postat de Fani71
Anna, daca viitorul tau sot te iubeste cu adevarat, pe tine te va gasi cea mai frumoasa din toate chiar daca se va mai uita fara sa vrea la cate o fata sexy. La aia se va uita, si o va uita imediat. Cel putin asta e parerea mea..
|

Nu vreau in nici un caz sa ma considere cea mai frumoasa dintre toate, nici eu nu ma consider cea mai frumoasa persoana si si eu ma bucur de frumusetea oamenilor, ar fi lipsa de dragoste sa imi doresc sa nu se bucure si el de asta. Locul de buba al meu e atractia sexuala, atata tot. Cred ca sunt traumatizata de cum oamenii frumosi sunt imediat transformati in obiecte de placere. Uite, daca o fata spune "ce corp frumos" despre alta fata apoi stiu ca apreciaza frumusetea, dar daca un baiat spune acelasi lucru

Nu mai am mintea nevinovata de mai demult, cand credeam ca barbatii apreciaza frumusetea, nu era ceva atat de "carnal" pentru mine. Atractia asta sexuala pe toate colturile imi face rau. As vrea sa traiesc in lumea nevinovata in care traiam inainte (in interiorul meu zic)

Intr-un fel o invidiez pe Maicuta Sfanta ca "nu stia de barbat". In sens sufletesc spun, pentru ca la ea era si sufletesc, nu numai fizic.
Tin sa precizez ca este o problema exclusiv a mea, n-are legatura cu prietenul meu, am aceasta problema de mai multi ani, de dinainte de al cunoaste.
Imi doresc nevinovatia, sa nu mai judec nici sa-mi mai fie scarba de pacatul asta.