Dragii mei frati ortodocsi!
Nici nu va puteti imagina ce tragedie au experimentat si traiesc aceste fiinte umane ce se 'convertesc' la diverse secte. Convertirea este doar un mod de a zice pentru ca este de fapt o aderare, o alipire disperata, o cautare asa zis( sau crezut) implinita. E ca si experienta aceea cu mopul pus in cusca puiului de maimuta ce nu avea mama. Acesta s-a agatat disperat de mop crezand ca este mama lui si-i poate oferii protectie si siguranta.
Niciodata un om care are adevarul ortodox trait si simtit si experimentat nu v-a putea sa inteleaga ce poate gasi cineva in acesta invatatura puerila. Dar eu, care ani de zile m-am straduit sa-l gasesc pe Hristos in aceste secte si culte oficiale si neoficiale, pot sa va spun cu cetitudine, ESTE MAREA MANIPULARE !!!. O manipulare pe care sarmanii oameni , fara Dumnezeu, ratacitori in acesta lume, fara credinta fara radacini , fara parinti binecuvantati si sfinti, o traiesc ca pe o MARE si STRALUCITOARE "convertire".
Problema cea mare este a marilor manipulatori din umbra, cei vazuti si cei nevazuti.Este blestemul si anatema razvratirii pe care o poarta si o transmit fiilor si urmasilor lor.Este infiorator !!! Si lor li se inoculeaza ca sunt unici, speciali si doar asa, in acea secta, pot fi si sunt mantuiti !
Eu am fost a treia generatie de baptisti din partea bunicilor din partea mamei si pot sa va spun multe din experientele si tragediile acestor familii.
Numai printr-o mare minune Dumnezeu s-a indurat de mine si la fel ca si pentru moabita Ruth, care prin casatorie cu Boaz a intrat in spita neamului Domnului Iisus Hristos, a gasit o cale de scapare. Sotul meu este stranepot de preoti ortodocsi, unul moldovean si altul ardelean.Si stiu ca pentru rugaciunile si binecuvantarea acestora, pentru jertfa celui ardelean de a vietui intr-o pestera pe timpul ocupatiei unguresti si pentru fiul pe care l-am nascut si care-i poarta numele , Dumnezeu s-a indurat si de mine.
Sarmanele suflete ratacitoare ! Nici macar nu realizeaza ca traiesc o mare minciuna si inselare si ca tin in mana un fals grosolan.
Totusi ,Maicuta Sfanta se roaga mult pentru ei !Rugati-va si voi fratilor!!!
|