Citat:
În prealabil postat de silverstar
Daca NG are o audienta atat de mare inseamna ca tot ceea ce prezinta este deosebit de valoros si nu am gresit ca atat de des urmaresc documentarele prezentate. In ceea ce priveste credinta, nu cred ca trebuie sa existe teama ca cineva ar putea-o zdruncina. Cand credinta e adanc inradacinata in suflet, cand eu sunt sigur pe ceea ce simt si pe ceea ce port, nimeni si nimic din lume nu-mi poate distruge, fura sau anihila ceea ce eu am adanc intiparit in mine. Frica este data de nesiguranta. Nesiguranta naste temeri mari...
|
looooooooooool silverstar nu stiu daca ai observat ce fel de emisiuni au audienta mare,cum poti spune ca daca are audienta mare inseamna ca este ceva deosebit de valoros?asta inseamna ca silviu prigoana cu bahmuteanca ,crima din primaverii,emisiunile stupide si cele erotice sunt deosebit de valoroase.sa te uiti ce se spune despre audienta emisiunilor spirituale(cu adevarat valoroase),ca sunt nule.canalul senso a renuntat la acest gen de emisiuni pentru ca nu era audienta.
poate tu esti atat de sigura pe tine insa in ziua de astazi credinta multora se tine de un fir de ata.daca se zdrucina,s-a rupt acel fir ,daca se intareste se mai adauga unul.ca sa o intaresti ai nevoie de sustinatori.este foarte greu sa lupti singur impotriva tuturor mai ales impotriva mesajelor ascunse(cum este al acelora de la nat.geographic)