View Single Post
Vechi 10.01.2007, 11:28:50
alexandra28 alexandra28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annamarria
Silverstar are dreptate. Chiar cineva spunea astfel: "mama unei fete mi s-a plans ca fiica ei si-a pierdut credinta dupa ce a citit codul lui da vinci. si atunci i-am raspun<<Care credinta?>>" Mi se pare genial..credinta adevarata nu se pierde asa..inseamna ca nici n-ai avut credinta daca te pierzi asa.
Iar Episcopul nostru ne-a spus "Sa nu ne ingrijoram de aceste carti si emisiuni si sa nu incercam sa-L aparam pe Hristos ca El se poate apara singur, doar e Fiul lui Dumnezeu! El trebuie sa ne apere pe noi. Ceea ce are nevoie El de la noi este sa-L marturisim, marturisire chiar cu pretul vietii." Era de fapt parafrazare, sper ca am zis bine.
Nu va mai ingrijorati atata. Vedeti sa va fie viata voastra dupa voia Domnului si atunci tot Universul se va schimba. Felul in care ne ducem viata se rasfrange asupra intregului Univers.
Oricum, eu am vazut o emisiune la Discovery care anula veridicitatea "Codului lui da vinci", pur si simplu reiesea clar ca tot ce scrie in carte nu are nici o baza (istorica, stiintifica)
aici vorbeam despre oameni,in general,nu despre oamenii cu credinta adevarata.aceea sunt prin munti,sunt in rugaciune,nu ii ataca pe ei aceste lucruri.dar crestinii care sunt crestini doar cu numele,si care aud din toate partile ca biblia nu mai este actuala,ca este doar o carte de adormit copiii,etc...crede-ma ca eu stau numai printre necredinciosi,insa persoane cu suflet bun.o emisiune ca cele de pe nat. geographic imediat la da putere si le intareste credinta lor,aceea ca biblia nu mai este valabila,ca totul este mana umana.daca suntem bombardati numai de lucruri din acestea ,atunci vom ramane numai o mana de oameni.tu ai dat acolo un citat,dar mai sunt si altele care spun ca trebuie sa ne luptam pentru conservarea dreptei credinte.
Reply With Quote