Citat:
În prealabil postat de 57Li
Dragul meu ,daca afirmatia ta ar fi reala si nu imaginara, nu ar fi trebuit sa cauti sa te intorci la Domnul Dumnezeu si la cei ce aveau Cuvantul Sau, adica Sfanta Scriptura de 2000 de ani? Cine te-a cucerit si cu ce anume sa crezi o mare pacaleala, sa te lasi manipulat si insela de niste impostori? Nu vezi ca folosesti aceleasi expresii 'prefabricate', aceleasi lozinci tipice, preluate ca de pe o banda de magnetofon? sau poate cd?
|
Va este greu sa credeti ca tot ceea ce am spus este exact ceea ce cred? Nu am nici un atasament pentru nici o biserica. Respect biserica adventista pentru modul in care trateaza Sfanta Scriptura (de aici se vad si roade). In rest... o data chiar mi-am pregatit o cerere de stergere din registrele bisericii (am vrut sa-i demonstrez sotiei cat de mult dau eu importanta apartenentei la un cult religios). Prin botezul biblic, eu am facut un legamant cu Dumnezeu.
Cuvantul lui Dumnezeu, adica Sfanta Scriptura , nu este proprietatea nimanui. Este pentru cei care doresc acest Cuvant si-i fac cinste lui Dumnezeu respectand Poruncile Sale (scrise in Cuvantul lui Dumnezeu).