View Single Post
Vechi 10.01.2007, 12:02:32
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28
Citat:
În prealabil postat de silverstar
Daca NG are o audienta atat de mare inseamna ca tot ceea ce prezinta este deosebit de valoros si nu am gresit ca atat de des urmaresc documentarele prezentate. In ceea ce priveste credinta, nu cred ca trebuie sa existe teama ca cineva ar putea-o zdruncina. Cand credinta e adanc inradacinata in suflet, cand eu sunt sigur pe ceea ce simt si pe ceea ce port, nimeni si nimic din lume nu-mi poate distruge, fura sau anihila ceea ce eu am adanc intiparit in mine. Frica este data de nesiguranta. Nesiguranta naste temeri mari...
looooooooooool silverstar nu stiu daca ai observat ce fel de emisiuni au audienta mare,cum poti spune ca daca are audienta mare inseamna ca este ceva deosebit de valoros?asta inseamna ca silviu prigoana cu bahmuteanca ,crima din primaverii,emisiunile stupide si cele erotice sunt deosebit de valoroase.sa te uiti ce se spune despre audienta emisiunilor spirituale(cu adevarat valoroase),ca sunt nule.canalul senso a renuntat la acest gen de emisiuni pentru ca nu era audienta.
poate tu esti atat de sigura pe tine insa in ziua de astazi credinta multora se tine de un fir de ata.daca se zdrucina,s-a rupt acel fir ,daca se intareste se mai adauga unul.ca sa o intaresti ai nevoie de sustinatori.este foarte greu sa lupti singur impotriva tuturor mai ales impotriva mesajelor ascunse(cum este al acelora de la nat.geographic)
Chiar Alexandra, Dumnezeu este deasupra si stie ca nu mint. Nu ma uit la nici una din emisiunile insirate de tine care intr-adevar, un adevar trist si amar, au foarte mare audienta, mai ales in randul persoanelor neinstruite sau fara ocupatie. La OTV , cu sonorul inchis, mai citesc cateodata mesajele de la telespectatori care sunt mai interesante si mai de bun simt decat ceea ce se discuta in studiou.
Daca vreau sa vad un film, merg pe Hallmark. Pentru documentare merg pe Animal Planet, Discovery sau NG. Aceste trei canale imi satisfac, oarecum, setea de cunoastere.
Daca ma uit la documentarele cu subiect religios o fac tocmai ca sa nu gresesc. Nimeni nu ma obliga sa cred ce se spune acolo, insa nu pot neglija atunci cand este partea instructiv-educativa. Noi, si aici ma refer la mine si la colegii mei de cancelarie (miercurea sunt libera, de asta sunt acasa) il avem pe parintele care preda religia si ne explica neintelesurile atunci cand apar.
Repet Alexandra, ce-am spus si mai devreme, ca nu poti pierde nimic din suflet, nu ti se poate lua nimic atunci cand esti stapan pe ceea ce porti acolo, pe ceea ce simti, cand nu te indoiesti si cand nu lasi nici umbra unui alt interes sa te cuprinda. Stiu foarte bine ce spun si nu mi-e teama ca ceva sau cineva ar putea face sa stau in cumpana macar o clipa.
Cat priveste pe Dan Brown si al sau Cod... nu am inteles nimic din deZbaterile care au avut loc pe posturile TV romanesti. M-am luminat, m-am dumirit numai dupa ce am vaZut documentarele pe NG. Si mai ales dupa ce au fost puse in discutie toate argumentele si contraargumentele.
Cat priveste Senso, l-am avut o perioada scurta de timp, dar nu-mi amintesc sa fi avut emisiuni religioase, decat duminica dimineata transmisie de la Patriarhie. Stiu ca imi placeau filmele si serialele. Un post serios ori mergeam eu pe selectie. Nu mai e si regret.
Reply With Quote