12.05.2009, 12:50:57
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de ory
Cata rabdare ai Fani!!!! Eu nu m-as complica deloc cu Emanuel,ele este tot numai o enciclopedie spirituala,un robot care tasteaza la infinit legi si iar legi crestinesti...numai simtiri nu.Nici nu vrea sa se insoare,nici nu vrea sa se calugareasca,nici nu vrea sa se pustniceasca...vrea sa ne zapaceasca pe noi aici cu teoria chibritului.Si se-nvarte in jurul cozii cu atata maiestrie ca-ti vine sa te tot duci,iar el tot scrie...caci,are de unde citi si,mai are si imaginatia necesara pentru a directiona lectura imotriva bietei firi umane.Cat de traiere,ce sa mai spunem,parca doar exista,altfel nu-mi inchipui cum sa afisezi atata lectura fara sa o asociezi cu propria viata si cu propriile experiente,care,de fapt ne formeaza si ne evidentiaza considerentele.Ceea ce traim,ceea ce facem este concret,este edificator...ceea ce citim si vorbim este atat de vag,incat trebuie interpretat ca atare.
|
Jigniri si atac la persoana; incalcare de regulament. Pana cand repeti aceleasi si aceleasi lucruri?!? Cred ca e cazul sa intervina Adminul...
|