View Single Post
Vechi 12.05.2009, 14:16:12
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Nu e vorba de ura neaparat. Ci poate ca avem asteptari neimplinite. Sau neintelegeri, lipsa de comunicare care degenereaza. Eu si prietenul meu ne certam fffffff mult, dar il iubesc din toata inima si stiu ca si el ma iubeste. E faza ca de multe ori ne simtim raniti de tot felul de lucruri si celalalt nu intelege. Un preot spunea ca "toti oamenii sunt foarte fragili". Cred ca numai nu putem intelege ca oamenii sunt fffff fragili si lucruri care pt noi sunt fix pix pe cel de langa noi il poate rani fff tare. Ne e greu sa percepem cum afecteaza o actiunea de-a noastra pe cel de langa noi, noi percepem numai ce ne raneste sau afecteaza pe noi. Iar aceste lucruri, daca raman nerezolvate si neiertate din inima se acumuleaza si creeaza o distanta uriasa intre oameni. Parca erai asa aproape si te tot indepartezi si te indepartezi si te indepartezi ca pana la urma nici nu-l mai vezi calumea pe celalalt, parca e pe alt continent... Si uneori aceste certuri functioneaza ca o mlastina, cu cat te zbati mai mult cu atat te cufunzi mai tare. Dar daca iubim cu adevarat gasim portita de impacare. Cel putin asa se intampla in cazul meu si ne certam tot mai putin, oricum e nevoie de dorinta sincera din partea amandurora de a nu se mai certa si a avea pace.
Si poate ca ti-ar folosi sa citesti si despre codepententa, vrei sa-ti dau link-ul?
nu e vorba de mine in post ci de ceea ce vad in jurul meu. si poti posta link-ul pentru ei. sigur sunt curiosi. sau poate cei care doresc sa-si inceapa viata de familie ar trebui sa citeasca...
Doamne ajuta!