View Single Post
Vechi 12.05.2009, 16:19:41
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
[COLOR=red]shi dupa 8 zile adica martzea pe vremea aia ori lunea pe vremea noastra[/COLOR]

Domnule, eu te mai rog doar o data sa-mi explici de unde teoria asta stranie cu saptamana intortocheata, dupa care te las in pace cu a dumitale teorie nebiblica, necrestina si chiar neortodoxa.

[COLOR=blue]de la Cuvantul lui Dumnezeu care marturiseshte shi vindeca shi lumineaza ochi noshtrii ca sa pricepem Scripturile[/COLOR]

Citat:
[COLOR=red]iar dumneata ai tupeul sa spui ca Maica Domnului nu a ascultat de Dumnezeu?[/COLOR]

M-ai inteles gresit [COLOR=blue](nicivorba).[/COLOR] Eu spun (de fapt evanghelistul Luca o spune) ca a ascultat de Dumnezeu si a lui Porunca, odihnindu-se in ziua de sambata. Luca 23,56.

[SIZE=4][COLOR=darkorange]"54.Și ziua aceea era vineri, și se lumina spre sâmbătă. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]55.Și urmându-I femeile, care veniseră cu El din Galileea, au privit mormântul și cum a fost pus trupul Lui. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]56.Și, întorcându-se, au pregătit miresme și miruri; iar sâmbătă s-au odihnit, după Lege."[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000ff]poi era sambata dezlegata atunci in holda de grane shi nu desfintzata dinaintea invierii cand s-au odihnit, caci dupa inviere au tzinut Sabatul cel nou vestit prin cuvintele Bucuratzi-va! de la ingerul Domnului shi daruit prin cuvintele Pace Voua! de la "Domnul meu si Dumnezeul Meu" afirmat shi marturisit de catre Toma dupa 8 zile.[/COLOR]

Citat:
[COLOR=red]ai tupeul sa spui ca ea nu tzinea sf Duminica[/COLOR]

Acelasi evanghelist Luca are "tupeul" sa spuna ca maica Domnului muncea duminica. Luca 24,1.

[SIZE=4][COLOR=darkorange]"1.Iar în prima zi după sâmbătă, foarte de dimineață, au venit ele la mormânt, aducând miresmele pe care le pregătiseră."[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=2][COLOR=blue]poi ele inca nu primisera Sabatul cel Nou shi Pacea shi Bucuria caci ele veneau in Duminica Invierii, dis de dimineatza la un mort shi tzineau randuiala care era pana atunci, dar mirarea le-a fost mare, caci in loc sa poata sa lucreze, sa stea la priveghi shi sa aranjeze mormantul shi sa planga mortul ele s-au trezit ca n-au mai avut pentru Cine lucra in ziua aceea... caci Domnul s-a sculat din mortzi. [/COLOR][/SIZE] [/SIZE]

Citat:
[COLOR=red]eu n-am altceva decat ingamfare ci repet doar ca o placa stricata, cu cuvintele mele caci sunt uituc, ca un papagal, ceea ce este scris[/COLOR]

Fara comentarii...

[COLOR=blue]bine ca insinuezi dumneata ceva shi cand nu faci comentarii...[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]("colorat"-vsovi, asha ca harap-alb)[/COLOR]