Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 12.05.2009, 17:28:15
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
binele si raul sunt fetele aceleiasi monezi.. o victima este si ea vinovata, ofensatorul este si el "nevinovat".. intelegi? Ei iti pot argumenta abureala asta, iar unii chiar cred!! In fond poti "argumenta" orice daca ai o "morala" care nu este intemeiata pe Dumnezeu!
Da, pe scurt: nu exista bine si rau in new age, ci doar EU!
Morala este morala si principiileb solide in viata pot fi propietatea oricarui om care are respect fata de sine si de altii, principii si valori care-i rasplatesc ORICUM cu imbelsugare de neimaginat(Dupa cum vezi Dumnezeu lucreaza in cele mai misterioase forme)...la noi ortodocsii insa este doar o intimplare si o NECESITATE ca este atasata de credinta in Dumnezeu.... si pentru aceasta particularitate balcanica exista si o explicatie... Spiritul de coruptie si hotie cu care cresc 80% din populatie, poate chiar mai mult care raspunde numai la stimulentul "Te maninca IADUL"...............si nu toti oamenii din lume au nevoie de sperietori, unii CHIAR isi pot isusi o moralitate in mod firesc , natural, prin educatie(Greu de crezut nu?)... nu toti sunt din Balcani

Ma uit si nu-mi vine sa cred cie reactii bizare pot provoca intoleranta. Oare nu stii ca in crestinism nu exista prigonitor ci doar un om care nu stie ce face
"Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"
deci spiritul tau de inchizitie nu-si are justificare in iubirea neconditionata de care trebuie sa dam dovada, iubire in care se dizolva usurel conceptul de vinovat si victima. Asta este crestinismul
Reply With Quote