Citat:
În prealabil postat de anna21
binele si raul sunt fetele aceleiasi monezi.. o victima este si ea vinovata, ofensatorul este si el "nevinovat".. intelegi? Ei iti pot argumenta abureala asta, iar unii chiar cred!! In fond poti "argumenta" orice daca ai o "morala" care nu este intemeiata pe Dumnezeu!
Da, pe scurt: nu exista bine si rau in new age, ci doar EU!
|
Morala este morala si principiileb solide in viata pot fi propietatea oricarui om care are respect fata de sine si de altii, principii si valori care-i rasplatesc ORICUM cu imbelsugare de neimaginat(Dupa cum vezi Dumnezeu lucreaza in cele mai misterioase forme)...la noi ortodocsii insa este doar o intimplare si o NECESITATE ca este atasata de credinta in Dumnezeu.... si pentru aceasta particularitate balcanica exista si o explicatie... Spiritul de coruptie si hotie cu care cresc 80% din populatie, poate chiar mai mult care raspunde numai la stimulentul "Te maninca IADUL"...............si nu toti oamenii din lume au nevoie de sperietori, unii CHIAR isi pot isusi o moralitate in mod firesc , natural, prin educatie(Greu de crezut nu?)... nu toti sunt din Balcani
Ma uit si nu-mi vine sa cred cie reactii bizare pot provoca intoleranta. Oare nu stii ca in crestinism nu exista prigonitor ci doar un om care nu stie ce face
"Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"
deci spiritul tau de inchizitie nu-si are justificare in iubirea neconditionata de care trebuie sa dam dovada, iubire in care se dizolva usurel conceptul de vinovat si victima. Asta este crestinismul