View Single Post
Vechi 12.05.2009, 17:30:44
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[SIZE=4]...nimeni nu a intalnit IUBIREA ADEVARATA??? Dar Hristos dintre cei DOI unde este??? "Eu si TATAL una suntem"! sau "acolo unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu acolo sunt si EU" ne spune Domnul Hristos!!![/SIZE]
[SIZE=4]Deci daca intre cei doi ESTE Hristos, este si IUBIREA ADEVARATA!!! Caci Hristos ESTE IUBIREA DESAVARSITA!!! Daca ei nu sunt GATA a se JERTFI unul pt celalalt, pana la a-si da VIATA unul pe celalalt, NU este iubire!! Daca viata FAMILIALA se reduci si se invarte in jurul relatiei conjugale, se AJUNGE la CURVIE SI PATIMA (Sf.Ioan Gura de Aur)! De aici PLEACA Hristos, si se LIPSESC de TOATA BINECUVANTAREA Sa!!! UNde este Hristos, acolo este TOATA BUCURIA SI PACEA!!! Hristos NU poate fi altceva!!! Daca in familie, primul loc il ocupa HRISTOS, viata de famile este una BINECUVANATATA si PLINA DE PACE SI IUBIRE!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Daca in familie exista sentimentul ascunderii/nesinceritatii fata de cealalalta persoana IUBITA, IUBIREA SCADE cu fiecare minciuna!!! Apare raceala si cei doi se INSTRAINEAZA UNUL DE ALTUL!!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]DAca nu este SINCERITATE, SERIOZITATE SI CINSTE, NU EXISTA TRAINICIE in IUBIRE!!! DACA nu este RECIPROCITATE, RESPECT SI PRETUIRE, NU ESTE IUBIRE!!!! Partenerul meu este PRIMUL "duhovnic"! Este PRIMA persoana careia ii destainuiesc ABSOLUT totul!!! NIMIC NU AM DE ASCUNS FATA DE EA!!! Ce am de ascuns fata de Hristos??? Eu nu imi vad partenera/ul ca fiind mai mic decat Hristos!!! Altfel devin o marioneta!! [/SIZE]
[SIZE=4]Si nu o/il mint pe el/ea, ci pe MINE INSUMI!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]De la NESINCERITATE, de la LIPSA INTELEGERII, de la LIPSA IUBIRII CURATE SI SFINTE DINTRE SOTI, se ajunge atat de repede la URA si DIVORT!!! Familia nu mai este privita ca fiind TREIMEA pamanteasca!!! [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]PANA NU IL AVEM PE HRISTOS IN NOI, NU SUNTEM NICI NOI IN EL, si nu putem FACE NIMIC!!!![/SIZE]
Reply With Quote