Citat:
În prealabil postat de anna21
Te consideri crestin?? (ca ortodox.. nu mai intreb) In ce crezi? In Iisus? Pai daca era mantuirea posibila fara El, de ce crezi ca a murit pe cruce??!!!
Iar faci presupuneri nefondate despre comportamentul meu (sau al unui crestin, in general).
Trecand peste asta.. faptele singure nu mantuiesc pe nimeni, mantuirea nu era posibila nici macar prin Legea iudaica.. citeste Epistola dupa Romani, Sf. Apostol Pavel explica acolo..
(Asta in caz ca Biblia mai prezinta relevanta pt tine)
|
Pai nu ai spus tu draga, ca nu esti toleranta, acum iar o sucesti? cum ti-am prezentat un scenariu mai singeros(care de fapt este scripturistic) cum o dai cotita
...si te rog nu-i mai include TU pe TOTI CRESTINII in categoria INtolerantilor ok?...fi mai cu grija cind vorbesti in numele altora, vezi-ti de sentimentele tale.
Noi ne legam in mod PUR lumesc de un CUVINT, care poate avea alte forme si versiuni in alte culturi si limbi,...nu esti tu detinatorul adevarului pe intreaga planeta, asta este o aroganta iesita din comun.
Timpul ne va clarifica acest lucru nu aroganta ta, sau parerea mea, in a ne sustine punctul de vedere, iar pina atunci sa fim mai cu smerenie si toleranta, intelegere a aproapelui universal, nu numai cel din biserica mea