Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 12.05.2009, 19:05:27
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Iisus a spus destul de clar ca nu putem fi mantuiti decat prin El.

Ce se intampla cu ceilalti? Dumnezeu stie!
Ideea ca vor fi mantuiti si cei de alte credinte vine din mandria noastra nemasurata!!!
Noua ni se pare "injust" ca altii sa nu fie mantuiti, noua ni se pare ca-i "iubim" pe cei apartinand altor confesiuni etc... DAR CINE SUNTEM NOI SA NE PUNEM DEASUPRA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU?????
Suntem noi mai buni decat Insusi Dumnezeu ca sa "corectam" ceea ce ne-a lasat El????

Chiar nu observa nimeni cata aroganta este in sustinerea ideii ca si "altii" vor fi mantuiti?? Nu va este frica de puterea lui Dumnezeu? Adica vin eu si spun ca un musulman care-L huleste pe Iisus si moare cu hula pe buze va mosteni viata vesnica??? Ca mi se pare mie ca asta-i iubirea de aproape?? Asta nu-i iubire de aproape, este doar orgoliu nemasurat!!

Da, noi putem NUMAI prin EL, dar altii care nu l-au cunoscut se vor mintui prin MANIFESTAREA lui Dumnezeu in culturile lor....ce stii tu despre ei? nimic, zero-barat! pe cind ei sunt convinsi ca ce fac ei le face bine sufletului si vor ajunge si ei in,ma rog, unde s-or duce ei, in NIRVANA..care-i treaba ta?...Numele de Ion se traduce in multe feluri cu SCRIERE DIFERITA

GRESESALA GRAVA DE intelegere a ce este mindria,... Mindria vine din faptul ca consideram ca NUMAI NOI suntem BURICUL PAMINTULUI, MINTUITII UNICI, nu invers, nu-mi vine sa cred ca un om matur poate judeca astfel

Gresesti din nou
Un musulman nu-l huleste pe Hristos, de unde ai scos asta?...il considera Profet, care-i treaba ta, daca Hristos vrea MAI MULTA INTELEGERE DER AL EL, il va lamuri HRISTOS PERSONAL, nu TU!, intelegi diferenta
EL va aparea brusc in casa lui , (ca doar poate ORICE),intre puzderia de copii si de mincare HALAL, si i se va revela ca fiind FIUL LUI DUMENZEU....din nou cine esti tu sa-i judeci caile lui poate Sufiste de mintuire prin dansuri si poezii de adorare a divinitatii...poate lui Hristos ii este de ajuns acest fel de a-l adora si urma pe Dumnezeu Tatal

Lui DUmnezeu dupa cum vedem, in SINGURA MANIFESTARE a lumii ce ne-a dat-o, ii place DIVERSITATEA nu numai in formele vietii ci si in exprimarea adorarii catre el.

Deci ar fi o contradictie cu felul in care se manifesta Dumnezeu si o opozitie prosteasca sa credem ca felul in care ne manifestam ADORAREA SI CREDINTA fata de EL este UNA!

DUmnezeu s-ar plictisi sa existe numai o forma de religie! DUMNEZEU NU AR FI DUMNEZEU

Uite-te la diversitate animala si omeneasca, de ce preferam ochelarii de cal si ne indirjim sa refuzam ce este EVIDENT?
Reply With Quote