Citat:
În prealabil postat de AlinB
Mai umbla o vrajeluta pe messenger cum ca cu 200.000 semnaturi se anuleaza legea.
Ceea ce e o aberatie.
Si chestia asta cu referendumul ma intreb daca o sa iasa..
Au o consultat un avocat in prealabil?
Tabelele alea mi se par aiurea.
Scrie ca cei care semneaza sunt "impotriva" nu pentru referendum.
Este constitutional un referendum impotriva unei legi europene care conform Constitutiei trebuie acceptata neconditionat?
|
Am primit si eu acel mesaj...ca-s 200.000; 2.000.000; 50.000.000 de semnaturi, oamenii au tot dreptul sa se opuna cand apare asa ceva aberant ca si controlul aproapre total asupra vietilor lor, au tot dreptul sa spuna NU, NU VREM ASA ! Ca cica pentru noi sunt facute legile astea, nu?
Deci, ca au consultat un avocat sau nu (eu cred ca da), ca au adunat 5 sau 3435436450 de semnaturi, important e ca par. Iustin a tras un semnal de alarma si e bine ca a facut-o acum, ca romanii oricum se misca cu incetinitorul, se vor trezi (SPER!) in ceasul al 99-lea.
Lege europeana care trebuie acceptata neconditioat? Da' cine zice ca trebuie sa stam in UE? Cine-i constitutia asta, muma padurii de nu putem respira decat daca-i acceptam aberatiile?? N-avem cap si minte si resurse sa ne descurcam singuri? Si asa rad de noi ca am intrat cu 100 de ani mai devreme...noi nici semafoare 100% functionale nu avem, ne trebuie UE si cipuri si tralalauri...
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Dar de ce esti asa curios? :)
|
Sunt curioasA sa vad daca exista acel cod de bare si cam ce pret ar avea fiecare cetatean

Glumesc, la ultima parte cel putin...