Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 12.05.2009, 19:15:31
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Andrei, nu ai raspuns la mesajul meu!!!
(iti amintesti ce inseamna argument ad hominem?)

Te consideri crestin?? (ca ortodox.. nu mai intreb) In ce crezi? In Iisus? Pai daca era mantuirea posibila fara El, de ce crezi ca a murit pe cruce??!!!

(Mie mi-e destul de clar ca esti adept new age. Dar as vrea sa stiu si "pozitia ta", sa nu fac presupuneri.. Deci esti crestin? Ca sa stiu despre ce vorbim!)
Sunt total crestin ortodox dar nu fanatic, nu habotnic si nu Ne-rezonabil, TOlerant cu MARE respect , da dela distanta , fata de alte religii si alti OAMENI MAI ALES si cind am timp chiar foarte practicant, ajut la slujbe, fresca, mozaic, samd

De ce a murit pe cruce?
ca sa ne mintuiasca pe noi, cei care l-am vazut murind pe cruce, insa fara sa uitam si sa ignoram faptul ca la anul 0, nu existau mijloace de omunicare prin satelit si deci cei din BORA_BORA au stat asa inca vre-o 1000 de ani si au continuat sa se salveze in felul lor pe care eu il respec si stii de ce o fac?

PENTRU CA ASA ESTE VOIA LUI DUMNEZEU!!!

si DE LA EL VINE TOTUL

El a hotarit ca Hristos sa moara in anonimat pentru cei din afara perimetrului in care se putea comunica moartea si Invierea lui...pentru un motiv STIUT NUMAI DE EL!!! de unde tragem concluzia, parerea mea, nu a ta(ca nu ti-o fortez pe git, ok!)...este ca si cei de acolo in salbaticia lor se salveaza!!!

Nu, nu sunt New Age-ist, detest, multe din practicile lor, nu am treaba cu ele, insa daca unele pareri se suprapun asta este, insa nu presupune ca sunt adeptul lor...ci privesti linistit , cu calm, si-ti vezi de lucru in continuare
Reply With Quote