View Single Post
Vechi 12.05.2009, 19:37:21
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Pai tocmai evolutionistii isi dau seama, din modul in care ar fi putut apare creierul, cit de limitat este acesta. Si totusi, incercam sa facem cu el ce putem mai mult. De aceea nici nu absolutizam morala.
Ce am zis eu nu are legatura cu creierul. Invatatura despre totala neincredere in noi insine e cu mult mai veche si provine din totala abandonare in seama vointei lui Dumnezeu; in timp ce evolutionismul este o teorie autonomizanta, care duce pe om spre ruperea de Creatorul lui, care nu poate fi oricum conceput ca un zeu care invata din erori.

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Darwinismul clasic nu a cazut de loc, a fost completat intr0un mod cit se poate de firesc cu genetica.
A disparut la fel ca mecanica newtoniana.
Nu, a aparut neo-darwinismul pentru ca nu s-a gasit nici macar un exemplu de evolutie (ci doar de variatie) in peste 100 de ani de experimente.
Ca teoria "monstrilor datatori de sperante" a aparut tocmai pentru ca in natura sunt o gramada de mecanisme care se opun evolutiei, asa cum a definit-o Darwin.

In fine, cred ca astea au fost discutate si ras-discutate aici, n-are rost sa insistam.

In Hristos,
Lavrentiu
Reply With Quote