Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 12.05.2009, 23:42:29
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit Ce este iubirea aproapelui

Eu unul consider ca definitia iubirii este una nu 10, cite religii atitea definitii.

De fapt din ce ince mai mult descoperim ca ortodoxia conform unora are definitia ei iar ceialati crestini au alta definitie, ceea ce nu este in regula, altfel nu s-ar isca atitea discutii si muscaturi cu catolicii care se stie ce munca PRACTICA, titanica, duc pe glob in numele iubirii crestine

In mare cred ca cel mai practic mod de a vedea ce intelege un popor pein iubire este sa te plimbi printre ei si observind gradul de politete si respect reciproc.

Prin Bucuresti cind ma plimb si incerc sa trec o strada, de exemplu, soferii barbati dar si multe femei!!! nu numai ca nu incetinesc dar chiar accelereaza si trec la mm-tru fata de calciul meu intr-un efort bestial de concurenta, ura si aroganta.

In autobuze,si tramvaie cind stai si privesti discutiile din jur, incepi sa patrunzi neintelegerea conceptului de toleranta in ingaduinta de care da dovada Anna 21. Lumea parca este turbata si scrisneste din dinti abia abia facind fata dorintei de a-si infige o surubelnita in git unul altuia sau in lipsa acesteia sa sara la gitlejul celuilalt.

Toti SUNT EXPERTI in A LOCALIZA, DEFINI SI ADMONESTA PACATUL ALTUIA, romanii in special vad ca suntem experti in acest domeniu, nu iertam ci sanctionam cu promtitudine.

Vai de capul nostru daca asta inteleg unii ca este ortodoxia!
Reply With Quote