Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 12.05.2009, 23:51:36
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Am inteles mesajul lui. Am spus ca are un punct de vedere ne-crestin.

STII TU CU ADEVARAT CE INSEAMNA SA FII CRESTIN?, OARE?..EU UNUL MA INDOIESC, EU UNUL CRED CA II NUMERI PE DEGETE PE ADEVARATII CRESTINI IN ROMANIA

Iisus a spus ca El este Calea, Adevarul si Viata.

DA, ESTE, MECANISMUL MINTUIRII FUNTIONIND PERFECT PRIN EL, NUMAI CA DUMNEZEU I-A FACUT SI PE CEI DIN BORA-BORA..ASTA ERA IDEEA

Eu nu stiu daca vreun om din Bora Bora (exemplu lui Andrei) care NU a auzit de Iisus se mantuieste sau nu. Dar am incredere in judecata lui Dumnezeu, care este dreapta!!!!

dA, ADICA eL II IUBESTE SI PE EI INSA IUBESTE SI DIVERSITATEA CHIAR SI IN MINTUIRE, AICI ESTE CHEIA

In orice caz, daca cineva care nu a auzit de Iisus este mantuit, fii sigura ca tot prin jertfa lui Iisus este mantuita, nu prin altceva!!!!

nU A ZIS NIMENI CA NU AI DREPTUL SA PRIVESTI ASA LUCRURILE, DA POATE, IISUS POATE LUA ORICE FORMA DORESTE, LA FEL CA SI TATAL SAU, DOAR STII CUM S-A SCHIMBAT LA FATA

De aceea cineva care stie de Iisus se leapada de El, cade sub pedeapsa!!!!

ABSOLUT, ODATA CE AM REALIZAT CA CRESTINISMUL ESTE CEA MAI EVOLUATA , FRUMOASA SI PERFECTA CALE NU NE MAI LEPADAM DE EA
sTII DOAR CA SUNTEM DE LA BOTEZ IN OSTIREA CRESTINA! SI ASA RAMINEM, NU AI CUM SA MAI SCHIMBI ASTA, CHIAR DACA IN VIATA MAI ABEREZI DE MAI ABATI, EL TE ASTEAPTA MEREU SA TE RIDICI
Reply With Quote