Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu cred ca ai vazut nici o reclama, ci un colaj de materiale care n-are legatura cu realitatea.
Nu exista la ora actuala nici un fel de cip implantabil care sa evite rapirile sau sa ajute localizarea.
Chiar si tehnologia care virtual ar putea fi folosita la asa ceva poate fi usor contracarata de un potential rapitor cu un dispozitiv de bruiere GPS/GSM care costa doar cateva sute de $.
La identificare victimelor unui accident de avion da, ajuta doar daca individul este inca intreg, altfel nu, tot analiza ADN "pe bucati" e cea care face treaba.
Si chiar daca e intreg, tot analiza ADN poate sa faca treaba cea mai buna, n-are sens sa porti o bucata de sticla in corp toata viata, in ideea ca POATE ai avea nevoie pentru asa ceva.
Cu pretextul dosarului medical, la fel, daca ai o problema critica poti f. bine purta o bratara de identificare, eventual cu o memorie care sa contina dosarul medical, daca e neaparat nevoie.
Nu e nevoie sa porti un cod care poate fi citit de oricine, fara sa stii si cu care poate sa-ti acceseze datele tale personale.
Ca sa nu mai vorbim de riscul de cancer, etc.
Stii, asta e diferenta intre a fi informat si a fi tras in piept(manipulat), ba de unii, ba de altii..
|
De obicei,reclamele se fac la produsele care nu se vind ( sau necunoscute ),nu la cele care se vind...
Daca cineva gaseste contraindicatii la aceste cipuri ( pierderea mintuirii,sau cele spuse de tine ) aceia nu apar pe post sau sint declarati eventual "teroristi" ,si patesc ca domnul K din Procesul lui kafka.
Partea dura este ca ei o sa lege aceste cipuri de bani,daca nu iti pui cip nu o sa ai nici macar un cent sau leu,deci nu o sa poti cumpara sau vinde ceva,deci nu mincare,nu casa,nu servici,nu viata sociala,economica,politica,...si nu stiu citi vor fi adevarati crestini precum monahii in vremurile acelea ( acestea ) sa traiasca doar cu Hristos si
credinta in Invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie.
http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA
Aici,in nord america,exista un canak tv ( canal 37 ) unde se creeaza aceasta psihoza a rapirilor de copii,copii disparuti,printre alte stiri...eu nu ma uit la TV,decit accidental...dar poate mirelat sau hartford,sau patina ar putea confirma sau nu...
Cum este in romania cu elodia,poate...cred ca am mai scris aceasta.
Cred cumva si ce spune cozia,ca pe cei slabi,care ar dori sa-L marturiseasca pe Iisus Hristos ca Dumnezeu si Mintuitor...dar frica,sau familia,sau slabiciunile sau..il duc la lepadare si pecetluire...cred ca pe acestia ii ia Domnul in timpul razboiului ( sau molime induse ) care se apropie.
Asa ca dupa acestea,vor ramine numai sfintii pe de o parte,si "evolutionistii",ecumenistii si rudele lor de cealalta parte....nu va mai exista patura de mijloc,ci numai extremele.
draga Aline,
Cred ca tu faci parte din categoria celor trasi in piept,avind prea mare incredere in propriile rationamente...eu sint bine informat,dar la ce-mi foloseste daca nu traiesc precum un crestin,mai mare osinda voi avea.
...
Sintem sigur in Apocalipsa si nu la inceputul ei,dar nu fi alarmist.Pacea s-a luat.
parintele Arsenie Boca ( acum peste 20 de ani )