Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
[COLOR=blue] [COLOR=black]Citat:[/COLOR]
sau atunci cand se deschid Cerurile shi Duhul Sfant ce din tatal purcede in chip de porumb se coboara prin botezul sf Ioan Bptezatorul peste Domnul Hristos shi ramane peste El in veac, despre Acesta Marturiseshte Dumnezeu: Despre Cei doi Fii ai Sai ca Unul: "Acesta este Fiul Meu Preaiubit, de El sa Ascultatzi" [/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]Nici vorbă ca Dumnezeu să mărturisească o așa aberație: că ar avea [COLOR=red]doi Fii[/COLOR], [COLOR=red]ca Unul[/COLOR]. Dimpotrivă, El spune foarte limpede: "Acesta este Fiul Meu cel preaiubit..." deci Fiul zice , nu Fiii...[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]Alt citat:[/COLOR]
deci scriptura marturiseshte mereu despre Cele trei Ipostasuri ale lui Dumnezeu, iar voi ridicatzi nemultzumirea afirmand ca Domnul, Cuvantul lui Dumnezeu nu este Dumnezeu ci erezie? sau Duhul Sfant in chip de Porumb nu este Fiu al lui Dumnezeu? [/COLOR]
[COLOR=black]Noi credem că Domnul Iisus este Cuvântul lui Dumnezeu, dar nu credem că invenția pucioșilor intitulată "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" este de la Dumnezeu, ci este o minciună și o erezie.De asemenea, considerăm că formularea "[COLOR=#0000ff]Duhul Sfant in chip de Porumb este Fiu al lui Dumnezeu[/COLOR]" este o formulare lipsită de fundament scripturistic, deci eretică.[/COLOR]
Alt citat:
[COLOR=blue]poi din Tatal purcede, dar nu este Tatal ci este Duhul Sfant ca altfel ar fi zis ca este Tatal, dar peste tot este reprezentat distinct, in toata iconografia, deci nu are cum fi Tatal, ci prin Hristos, in Duhul Sfant toate s-au facut, deci daca Hristos este Cuvantul am putea spune ca Duhul este Lucrarea/Lucratorul/Vistierul cel Intzelept shi Tainic al lui Dumnezeu... [/COLOR]
[COLOR=black]Din acest citat reiese că logica folosită pentru a afirma că Duhul Sfânt este al doilea Fiu al lui Dumnezeu este următoarea: Dacă nu este Tatăl, înseamnă că este Fiul, căci tot ce nu este Tatăl, este Fiul. Deci Duhul Sfânt este și El un Fiu, este al doilea Fiu al Tatălui.[/COLOR]
|
poi draga MM, nu credeam sa fi atat de incapatzanata in a tzine ca orbul de bata de cioarba de potroace cu care ar vrea sa ne otraveasca mereu marele injurash din desfranata jidoavca, ala care se ocupa cu despartzitul oilor de capre, el fiind un fel de tzap, afirmand la orishice eres, secta, minciuna, hula, caci se shtie ca furul striga cel mai tare prindetzi hotzii, sau n-a patzit-o chiar sarmanul rege David cand a zis la pilda proorocului Natan ca acela ce a savarshit asha o fapta este demn de moarte, aratandu-se fara mila shi necrutzator shi foarte foarte drept... iar cand proorocul Natan a zis: poi draga rege David: tu eshti acela... atunci sarmanul rege, strafulgerat a simtzit Adevarul de la Dumnezeu shi cum faptele sale au fost desconspirate shi shtiute de catre Domnul a zis recunoscandu-shi vina: Vai mie caci am greshit Domnului... iar proorocul Natan a zis ca pentru ca a recunoscut greshala sa a fost iertat dar sabia a stat deaspra casei sale din pricina pacatului Sau, caci sarmanul David s-a folosit de Duhul ca sa para ca moartea generalului Sau a fost de la Domnul... deci a mintzit pe Dumnezeu folosindu-se de Dumnezeu ca sa-shi ascunda pacatul sau... shi spune Sarmanul David, in psalm, vazand cata varsare de sange al lui Israil s-a facut in popor din pricina Sa:
"Fereshte-ma Doamne de varsarea de sange, Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele; Bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta"
deci iata draga MM, cu te intreb shi eu asha ca shi ghicitoarea aia:
"sta intr-un picior shi pare o umbrela, ghici ciuperca ce e?"
poi daca purcede din Tatal shi nu e Tatal, ramane peste Fiul Hristos care era nascut de la Duhul Sfant shi din Fecioara Maria shi este suflat peste apostoli shi apoi se asheaza peste ei puterea Lui de Rusalii, shi este alt Mangaietor pe care il voi trimite voua de la Tatal, shi este reprezentat in Scripturi prin al treilea om de la stejarul Mamvri shi este numit Israil prin rebotezarea lui Iacov, vazandu-se prin el poporul lui Israil asha ca un singur om, deci este nu doar o energie ci este o persoana, un ipostas, al treilea Ipostat al lui Dumnezeu, in chip de porumb, care s-a ashezat peste Domnul shi a ramas peste El caci peste ceilaltzi botezatzi nu a ramas caci au pacatuit, shi este vistierul bunatatzilor shi datatorul de viatza, shi care ia de la Domnul Iisus shi ne da noua shi Marturiseshte Adevarul, shi care este a treia putere Cereasca dupa Tatal shi dupa Fiul, atunci draga MM margareta, ce este oare Duhul Sfant, daca intru El devenim shi noi fii shi fratzi ai Domnului?
Deci este asha ca shi fratele cel mic shi care marturiseshte pe fratele Sau mai Mare, pe primul Nascut al lui Israil, pe Domnul Hristos...
deci Noi suntem Duhul Sfant shi tzara stralucirilor Domnului, Romania shi Israel cel din romani, caci noi marturisim inaintea lumii Calea, Adevarul shi Viatza, dar fireshte intru Duhul sfant marturisim daca marturisim, caci se shtie ca noi suntem nishte umili pacaoshi mireni din BOR ce ne straduim sa plinim tot ce ne cere Cuvantul lui Dumnezeu, caci defapt trebuie sa ne lasam ca papushile in mana Lui caci plineshte Domnul tot ce mai are de plinit cu credincioshii sai, floricele Sale pucioase sau de pretutindenea care cred shi urmeaza calea cea stramta ce duce la desavarshire shi viatza veshnica...
deci care este erezia? ca am spus ca Duhul sfant este fiul lui Dumnezeu? Sa nu fie Domnul Dumnezeu, Dumnezeul lui Avraam, Isaac shi Iacov devenit Israil? Deci daca Mielul este intaiul nascut, Porumb-ul este al treilea ipostas al lui Dumnezeu caci este o persoana care cu suspinuri negraite se roaga pentru noi, caci cele ce se greshesc fiului omului se vor ierta lor dar cele ce se greshesc fatza de Duhul sfant, nu se vor ierta lor nici in veacul acesta shi nici in veacul viitor... deci iata: Cuvantul lui Dumnezeu ne va carmui toate neamurile cu toiag de fier shi pe coapsa lui shi pe fruntea lui sta scris un nume pe care nimeni nu-l shtie decat cel ce-l primeshte, shi numele lui este Cuvantul lui Dumnezeu shi haina lui este alba shi plina de sange iar oshtile Cerului il urmeaza shi sfintzii shi ingerii au haine albe fara pata shi vin in urma Lui....
daca nu crezi, nu-tzi fa o piatra de poticnire shi pashtetzi iarba pe care o cunoashtetzi, caci oricum doar cu cei ce cred shi care raman credincioshi shi iubitori pana la sfarshit ishi va duce la indeplinire Hristos-Dumnezeu planul Sau de la Tatal... de a plinii proorocirile pentru vremurile acestea din urma shi tot ce a ieshit din gura Lui Dumnezeu shi apoi a fost scris prin proorocii shi sfintzii Sai...