" Daca iti pasa sau nu este problema ta emanuel. Eu doar ti-am aratat si parerea unora mult mai in masura decat noi, sa vorbeasca . Atata tot! Zici ca e erezie..e optiunea ta.
Doamne ajuta! "
cei mai in masura sa vorbeasca sunt sfintii parinti si de aceea eu ma ghidez numai dupa ce au invatat ei si nu neaparat dupa episcopi ... au existat mii de episcopi care au apostaziat , insa sfinti eretici nu au existat niciodata ... deci asta e diferenta dintre sfinti si episcopi ...
deci recomandarea mea este sa nu mai citesti ce au scris ecumenistii pantru ca ei s-au contrazis cu sfintii parinti si caderea ecumenistilor in afara bisericii e numai o chestie de timp ... asa au facut mii de episcopi eretici care au dezertat de la ortodoxie de-a lungul istoriei , nu e o chestie noua asta ... asa va fi si acuma , in viitorul apropiat ... de aceea nu e bine sa ne luam dupa aia care sunt ecumenisti , deoarece calea lor nu duce nicidecum la mantuire ci la iad , iar caderea lor in afara bisericii e apropiata ... la fel zic si despre mirenii care invata tot felu de erezii ecumeniste , si ei tot pe calea lui veliar merg si nu are rost sa ne luam dupa ei ...
|