Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Nu cred ca ai vazut nici o reclama, ci un colaj de materiale care n-are legatura cu realitatea.
Nu exista la ora actuala nici un fel de cip implantabil care sa evite rapirile sau sa ajute localizarea.
Chiar si tehnologia care virtual ar putea fi folosita la asa ceva poate fi usor contracarata de un potential rapitor cu un dispozitiv de bruiere GPS/GSM care costa doar cateva sute de $.
La identificare victimelor unui accident de avion da, ajuta doar daca individul este inca intreg, altfel nu, tot analiza ADN "pe bucati" e cea care face treaba.
Si chiar daca e intreg, tot analiza ADN poate sa faca treaba cea mai buna, n-are sens sa porti o bucata de sticla in corp toata viata, in ideea ca POATE ai avea nevoie pentru asa ceva.
Cu pretextul dosarului medical, la fel, daca ai o problema critica poti f. bine purta o bratara de identificare, eventual cu o memorie care sa contina dosarul medical, daca e neaparat nevoie.
Nu e nevoie sa porti un cod care poate fi citit de oricine, fara sa stii si cu care poate sa-ti acceseze datele tale personale.
Ca sa nu mai vorbim de riscul de cancer, etc.
Stii, asta e diferenta intre a fi informat si a fi tras in piept(manipulat), ba de unii, ba de altii..
|
Multumesc, Aline. Chiar nu mi-am pus problema mai amanuntit, caci nu am de gand sa accept acel cip. Stiu insa ca multi il vor accepta, si datorita faptului ca personalitati ale tipului fac reclama, ascunsa sau nu, acestor cipuri. Era intr-adevar un colaj de filme, dar tot reclama se numeste, daca mesajul este pro-cip.