View Single Post
Vechi 10.01.2007, 21:12:41
Nicola3 Nicola3 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.08.2006
Implicit

Multumesc pt raspuns,nu il consider "dur" deloc.
Ca sa iti raspund si la mesajul privat si la cel de aici...
Nu sunt nesigur,asta e f clar.Am fost un desfranat,am pacatuit mult cu alte fete,aveam cate 2-3 prietene odata.Nu ma grabesc deloc,doar ca simt ca am gasit ceea ce caut,chiar daca o cunosc de 4 luni(am convietuit cu o fata si un an jumate,dar stiam ca nu va merge mai departe,cu alta 7 luni).De fiecare data cand am luat decizii importante in viata am stiut ce sa aleg(cariera,etc.),si cred ca este si acum aceeasi situatie.
Cum am spus sunt un desfranat(ca desi nu mai pacatuiesc cu mai multe deodata,pacatuiesc cu ea)dar vreau sa se termine cu asta,de aceea ma gandesc serios la logodna(cununia mai tarziu,cand va termina facultatea,sau cine stie,poate mai devreme)>
Desi sunt foarte pacatos(desfranare,manie,nemilostenie,etc.),cred in Dumnezeu,sunt "putin credincios" cum auzeam la biserica la o slujba.Vreau sa ma indrept si sper ca sa fie cat mai curand.
In legatura cu ce zici tu ca BOR a stabilit ca doar in cazuri exceptionale sa se faca separat cununia si logodna,as dori si alte pareri,pt ca e prima oara cand aflu aceasta.Chiar daca nu "se permite" convietuirea impreuna chiar si celor logoditi,vrem sa facem pasul asta.
Reply With Quote