View Single Post
Vechi 13.05.2009, 12:04:32
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

poi shtii de ce nu-L primeshte pe Hristos sau chiar il urashte? pentru ca i-a prostit gLumea ori injurashul cel negru ca au marfe nevoie de cornitze, si ei cred ca shi copiii shi ravnesc cu nemasurata obsesie shi voire sa le agoniseasca asha ca pe o nepretzuita comoara ca sa aiba incredere ca au reushit sa obtzina marea avere... o lada din aia mare cum a primit fata babei de la sfinta Vineri shi o pereche de cornitze... sau doua perechi, una pentru fiecare... shi eventual o coditza cu smoc in varf asha ca un taciune apins...

dar ce este mai tragic este ca am impresia ca Hristos dupa inviere, in drum spre Emaus cand a stat de vorba cu Luca shi Cleopa a stat prin ei de vorba shi cu tinerii casatoritzi intreband shi mustrand totodata placerea shi patima nimfomana a barfei veshtii bune sau rele intreband:

"Ce sunt cuvintele astea intre voi shi pentru ce suntetzi atat de zabavnici cu inima?" ceva de genul asta a intrebat dar eu ma gandesc ca Dumnezeu parca batea apropoul mai alesc catre tinerii casatoritzi... care se intorceau la casele lor...
Reply With Quote