dmb: Ciudat ca pe tine preotii doresc sa te sminteasca; cei la care am fost eu am dorit sa ma invete, sa ma zideasca.
Ce sa inteleg din cele scrise, ca le stii pe toate si ca o abatere de la cele stiute e sminteala?!? Poate atunci toti preotii sunt "smintiti" si atunci biserica nu are mult de trait. Mie imi suna a curata MANDRIE ceea ce spui. Eu nu te cunosc decat prin intermediul afirmatiilor tale. Omul cand merge la biserica, e in cautarea adevarului. Daca impune el adevarul, atunci nu mai e in cautarea adevarului, el fiind detinator de adevar. Dar daca acest adevar deviaza de la credinta ortodoxa, atunci nici nu vei gasi raspuns la ortodocsi, si iti pierzi timpul degeaba.
Raspunsul meu , cel de mai sus, se vroia un indemn de a cauta cu incredere biserica in care sa te simti acasa, caci biserici bune se gasesc. Cat despre critica persoanei tale, nu stiu nimic, nici nu a fost in intentia mea.
Iar vorba ta de "duh":"De 2000 de ani preotii incearca sa desfinteze credinta si oamenii nu-i lasa!" suna a sarcasm.
|