View Single Post
Vechi 13.05.2009, 14:42:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Alt citat (replicile sunt trecute în paranteze):

[COLOR=blue]noi suntem nishte umili pacaoshi mireni din BOR ce ne straduim sa plinim tot ce ne cere Cuvantul lui Dumnezeu, [COLOR=black](Care? cel de la Pucioasa? [COLOR=darkorange]Shi Acela[/COLOR])[/COLOR] caci defapt trebuie sa ne lasam ca papushile in mana Lui [COLOR=black](Asta e o manevră lansată tot de pucioși în Cuvântul lor, ca să-i manipuleze mai bine pe adepții lor, să-i facă niște marionete de cârpă [COLOR=darkorange](tu fi din partea mea daca asta doreshti o sculishoara sculata in mana lui antichrist, eu n-ash vrea dar dumneata te incapatzanezi mereu sa crezi mai mult in barfa decat in ceea ce este shi cea ce este scris shi marturisit de Duhul)[/COLOR] [/COLOR]caci plineshte Domnul tot ce mai are de plinit cu credincioshii sai, floricele Sale pucioase [COLOR=black](frumoasă mărturisire de credință a unuia care se crede a fi[/COLOR] [COLOR=black]"[/COLOR]umil păcătos mirean din BOR[COLOR=black]"! [/COLOR][COLOR=darkorange](poi vorbeam despre pucioshi ca eu nu sunt dintre pucioshi, eu sunt unul de undeva)[/COLOR]sau de pretutindenea care cred shi urmeaza calea cea stramta ce duce la desavarshire shi viatza veshnica...

deci care este erezia? ca am spus ca Duhul sfant este fiul lui Dumnezeu? [COLOR=black](da, bineînțeles! [COLOR=darkorange]poi inseamna ca te faci ca n-ai priceput incercand sa pricepi rau ceea ce eu tzi-am spus bine ca sa apropii cuvintele shi ce am scris eu de ce este clar ca este eres, ca un alt Fiu cu trup curat din Fecioara, pururea Fecioara nu va mai fi caci Mesia a fost shi este in veac Acela dar Duhul este alta Persoana care este una cu Dumnezeu shi care a grait prin prooroci iar dumneata nu pricepi ca prin Acela de facem shi ne nashtem shi noi de sus, ca fii, fratzi shi mai apoi copii... deci dumneata asociezi mereu in mod rauintentzionat ce spun eu cu antichristul imbracat in haina de oaie care o sa vie shi care se va da Mesia ala pe care unii jidovi inca il mai ashteapta. deci de ce ai comportamentul asta mental atat de bizar? tzi-e frica mereu ca vei fi inshelata, poi nu-tzi mai fie teama ca deja se vede de la o poshta ca eshti inshelata shi in eres pentru ca dumneata negi Adevarul, nu pe mine ci lucrarea lui Dumnezeu pentru vremurile astea... deci nu-tzi mai fa atatea probleme pentru eres shi cuvinte caci este scris "Dumnezeu se ingrijeshte de Cuvantul Sau" sau ceva de genul asta, ci ai face mai bine sa cautzi sa pricepi ca eu nu caut sa te mint ca sa potzi sa gaseshti Calea cea stramta shi mergand pe ea sa ajungi la desavarshire. Dar e bine shi sa te pazeshti de inshelare dar ma mir cum dumneata incercand sa pzeshti pe altzii eshti de mult in eres shi in necunoashtere, probabil poate pentru ca i pus botochiulshiurechea ta la barfa shi minciuna shi insinuarile mincinuase shi nu te-ai lamurit inca pe deplin cu cine anume te luptzi shi cum se face ca deshi te-am atentzionat de mii de ori dumneata contuinui sa loveshti in tzepushe, deci nu in mine, ci in tzepushe asha ca shi Saul care abea dupa ce s-a pocait a dus lupta cea buna cu duhurile rautatzii din locurile cereshti shi cu gandurile shi cu injurashii shi cu eresurile ce vin "de la noi sau de la un inger din cer" deci de la cei mari, de la cler, de la satana gLumii asteia[/COLOR])[/COLOR] [/COLOR]

[COLOR=blue][COLOR=black]Alt citat:[/COLOR]

daca nu crezi, nu-tzi fa o piatra de poticnire shi pashtetzi iarba pe care o cunoashtetzi,

[/COLOR][COLOR=black]Păi, asta zicem și noi: Pașteți iarba pe care o cunoașteți nu mai alergați pe plaiurile dâmbovițene, în speranța că iarba de acolo e mai grasă. Pentru sănătatea dumneavoastră, reduceți consumul de grăsimi și o să vă fie mai bine. [/COLOR][COLOR=darkorange](da, Cuvantul lui Dumnezeu a zis asha pentru cei ce nu pricep shi "se smintesc intru Mine" dar tu o intorci ca la ploieshti ca sa-i scotzi mereu eretici pe pucioshi pentru ca a sadit diavolul nemultzumire shi sparare in sufletul tau zicand ca e din pricina lor, apoi te iei de mine ca scriu erezii cand se vede cum rastalmaceshti ceea ce scriu ca sa speculezi shi sa alipeshti in ce scriu eu nishte eresuri consacrate ca sa iasa la total cumva mereu eres, secta, antichrist, shi astfel sa crezi ca faci un bine cuiva, poi nu faci altceva decat le inchizi Cerurile, ii departezi pe copiii de Dumnezeu shi ii mintzi shi ii invetzi ca sa nu creada in Cuvantul lui Dumnezeu... deci din pacate pentru tine faci munca in zadar, caci vicleshugul la nimic nu-tzi foloseshte)[/COLOR]

[COLOR=#ff8c00]deci eu personal nu cred ca este eres daca spui ca Duhul este ca un fel de Fiu mai mic al lui Dumnezeu purces de la Tatal shi dat prin Hristos, asha cum era al treilea om de sub stejarul Mamvri ori cum era Iacov devenit Israil prin Botezul shi nashterea de sus dand nashtere unui popor sfant ce a avut rege pe Saul care a cazut din binecuvantare shi a ajuns in sheol iar apoi pe David robul lui Dumnezeu care s-a pocait.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]cu portocaliu e raspunsul lui vsovi dupa cum am intzeles de la Dumnezeu.[/COLOR]