View Single Post
Vechi 13.05.2009, 16:50:29
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Pina atunci vor fi peste tot bancute ca la Sirbi, Macedonieni, Greci, numai la noi si la rusi inca se mai sta doua ore in picioare. Saracii oameni cu varice ii termina aceasta tortura.

Deja vad ca multe biserici sunt pline de scaune pe ambele parti, si foarte bine, trebuie sa ne gindim la batrini
Saracii vin si rezerva locurile unii pentru altii, apar discutii, ... trebuie rezolvata aceasta problema cu o reorganizare masiva a interiorului bisericii CU BANCI pentru toata lumea

...asta nu este off topic deoarece tot despre ortodoxul de ocazie este vorba care CLAR nu vine si din ACEASTA cauza!!!
Am intalnit o biserica unde erau banci mobile care stateau ascunse undeva in timpul slujbei si care erau scoase cand incepea predica de sfarsit. Care banci erau folosite si in serile catehetice. Si era plina biserica de oameni, dar nu pentru banci veneau, ci pentru preot...

Suntem ortodocsi de ocazie majoritari pentru ca astfel de preoti realmente interesati de mantuirea parohiei lor sunt pe cale de disparitie din pacate.

Mi-e rusine mie de indiferenta lor. Nepasare la extrem. Popi, nu preoti. Si am curaj s-o spun oricand, sus si tare.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote