Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 13.05.2009, 19:06:02
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Draga mea,chiar si dupa cat de multe semne de intrebare si exclamare utilizezi se vede ca esti usor extremista,cu tot respectul.
Pe langa asta,una am spus eu,alta ai inteles tu:
-nu am spus ca trebuie sa ne inchinam vreunuia Alcuiva decat Aceluia catre care simtim sa o facem,ci doar sa toleram,sa acceptam si sa ne iubim fratii apartinand oricarei alte religii ori filozofii de viata;
-"Degeaba ne iubim unii pe altii daca traim toti in minciuna si ne inchinam lui satan!!! Nu crezi??"-la fel de valabil cum degeaba te inchini lui Iisus,dar habar nu ai care este iubirea de aproape;
-"Generalizarea aceea nu-si are rostul. S-au facut crime din cele mai variate motive (in principal politice si din dorinta de putere), nu poti acuza ortodocsii in nici un caz!!!"-vorbeam de intoleranta si de fanatismul religios,care realmente duc la situatiile extreme despre care am discutat;
-"Si de unde stii tu ca se va mantui intreaga omenire??? Spune Biblia asa ceva?? Dimpotriva!!!"
Nu am de unde sa stiu,Dumnezeu le stie mai bine ca mine,asta chiar e numai treaba Lui cine se va mantui si cum,eu asa zic...:)
Un singur lucru stiu sigur: ca Dumnezeu este IUBIRE,iar intoleranta si extremismul nu au nici o treaba cu ea.
Reply With Quote