Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 13.05.2009, 19:11:03
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul

"Aceasta falsa "unitate intru lipsa de continut"este tocmai starea de care va profita Satan pentru a-si exercita hipnoza asupra maselor in zilele din urma."-Pana una alta vad ca Satan rade atat de anumiti ortodocsi,dar si de alte persoane apartinand unor religii diferite,care vad totul intr-un extremis si se joaca cu egoul lor si rade de ei cat de nebuni sunt,ca in numele religiei lor sunt in stare sa se certe cu aproapele lor la cutite,sa poarte vrajba,sa dispretuiasca pentru ca apoi sa se umfle orgoliul in ei ca uite cat de neprihaniti sunt,pe cat de pacatosi si eretici altii.
Oare ce si-ar dori Iisus mai mult sa vada in oameni:ca se spurca si isi poarta vrajba in numele unei religii prost intelese ori ca se iubesc ca fratii,acceptandu-se unii pe altii exact cum sunt si lasand alte judecati in numele Celui de Sus?
Ar trebui doar sa va ganditi cate orori si crime s-au petrecut si inca se mai petrec si astazi in lume,datorita fanatismului religios si a intolerantei visavi de semeni apartinand altor culte.Oare nu vedeti ca tocmai acolo isi face Satan jocul cu varf si indesat?
Iar rationamentul pe care nu l-am inteles.
E vorba de a nu trece noi la alte religii, la new age, ramanand credinciosi ortodoxiei noastre, nu a da cuiva in cap din pricina asta! ce e asa de greu de inteles. trebuie sa avem grija sa nu acceptam ce ne serveste new age si alte miscari de azi, ca sa putem deslusi ce vine de la Dumnezeu si ce nu.
in ce priveste iubirea pentru fratele, ortodoxia o defineste complet. degeaba o dam noi inainte cu presupusul. daca te tii de Biserica, inveti cu sufletul ce inseamna iubirea pentru toti oamenii. mai mult despre asta nu stiu. dar stiu insa ca e aberant sa te apuci sa spui ca un ortodox ar da in cap unui neortodox! nici acum nu am inteles rationamentul acesta.
nu suntem noi mai "alesi" decat altii, fiecare poate alege el insusi calea pe care merge.
Reply With Quote