View Single Post
Vechi 13.05.2009, 19:45:30
bmd
Guest

Implicit

Si eu pot critica "unele aspecte" de fapt la asta ma pricep cel mai bine (si nu sint singurul) cind traiesti inafara Muntelui e si f. usor sa critici ceea ce nu e conform inchipuirii tale despre cum ar trebuii calugarii de acolo sa faca ceea ce fac!
Pr. Paisie a fost strict impotriva buletinului pe care grecii nu-l au (pentru ca el a fost impotriva si Athosul l-au urmat ) dar o sa-l aibe romanii! (ca pe Pr. Parvu nu l-a urmat nimeni!!!)
"Vremuri Apocaliptice" Pai asta nu mai trebuie sa o spuna nimeni ca vedem singuri! Sodoma, Gomora au pierit pentru mai putin decit ce se intimpla astazi. Cind o sa fie SFIRSITUL stie doar Tatal asa ca nu poate spune nimeni cu siguranta. Dar voi vedeti sfirsitul asta ca un punct fix undeva. El nu-i asa! Vom ajunge cu siguranta la el (la punct) dar cind depinde si de noi, cit de mult vom putea sa ne opunem Raului, cit bete in roate ii vom pune.Templu se construieste f. rapid Andrei cu mijloacele asta de astazi ce este greu de realizat este diaparitia credintei din inimile oamenilor astfel incit sa poata aparea Anticristul fara mari probleme.
Inchisoarea ne este pregatita deja, catusele la fel sintem urmariti deja ca ultimii infractori mai ramin citeva "goluri" (si buletinul cu chiple-ar umple) pentru a putea fi minati ca boii la abator!
Criza economica "intimplator" ajuta si ea sa fim lipsiti de mijloace materiale, sa fim plini de datorii pe care nu le mai putem rambursa, sa acceptam tot felul de "masuri" ca sa supravietuim.
Toate astea sint un "antrenament discret"
Cu timpul o sa ne obisnuim si o sa spunem ca totu-i o poveste daca nu ni s-a intimplat nimic primind buletinul, nu o sa ni se intimple nici cind vom pune acest buletin sub pielea capului sau a miinii. De fapt e avantajos, nu-l mai pierzi, nu-l mai uiti, nu ti-l mai fura!
Si toate o sa fie roz cum sint si acum.
Si de ce sa nu reconstruiasca templu doar se recladesc atitea monumente istorice. Plus ca cine mai are curajul sa spuna ceva de Israel?
Pina in ziua cind cerurile se vor desface. Asta nu va mai fi deloc normal! Si atunci vom intelege ca am fost inselati. Dar, chiar am fost? Sau ne-a placut sa ne lasam inselati .....ca a fost atit de comod!?
Reply With Quote