View Single Post
Vechi 11.01.2007, 02:44:38
volga
Guest

Implicit

Pentru Ancah

Prigoana impotriva evreilor a existat in Romania( 1937 – 1945) si ma mir ca nu stii.
Gasesti pe internet urmatoarele(si multe altele, mai ales in biblioteci):
1. Istoria evreilor din Romania
2. Final Report/ International Commission on The Holocaust in Romania
3. Pogromurile anti-evreiesti din Bucuresti si Iasi
4. Masacrul de la Iasi
5. Cartile lui Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru pace
6. www. Romanianjewish.org
7. presedintele federatiei comunitatilor evriesti din Romania este dl. Senator Aurel Vainer
8. am scris desrobirea tiganilor nu rromilor pentru ca in secolul al XIX-lea (1856)cand s-a petrecut acest eveniment asa s-a numit
N-am spus ca romanii sunt buni sau rai sau, mai buni sau mai rai decat altii. Suntem asa cum ne intalnim pe strada, in autobuz, suntem asa cum ne intalnim prin tribunale, cum ne batem pe la sarbatori, la aghiasma sau la sfintele moaste...suntem...ca mai toti oamenii de pe pamant. Am spus doar – si am incercat sa dau si exemple, si din pacate, sunt mult mai multe – ca din istoria noastra mai recenta sau mai veche nu prea reiese ca am fi crestini ortodocsi asa cum ne place sa ne dam in statistici. Pai la 80% crestini (ortodocsi) ar trebui:
1. sa nu mai avem saraci, dar nici bogati
2. sa nu mai existe cca 18 mil de avorturi in 16 ani
3. sa nu mai existe prostituate si sex shop-uri, filmele "fierbinti" de la miezul noptii
4. sa nu mai existe copii aruncati prin gunoaie
5. sa nu mai existe femei, copii, batrani abuzati/ abuzate
6. sa nu mai existe hoti, mita, coruptie, criminali
7. sa nu mai existe divorturi……si inca multe altele….. ca doar nu le-or face pe toate cei 20% care sunt atei, necrestini ….
E bine sa constientizam intr-o buna zi cum suntem. Sa stim ce suntem si sa avem vreme sa ne intoarcem cu fata la Dumnezeu si cu rabdare si cu multa munca, cu perseverenta si in primul rand cu credinta in Dumnezeu, sa devenim CRESTINI.
Reply With Quote