View Single Post
Vechi 13.05.2009, 23:30:53
Sinner Sinner is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.03.2009
Implicit

Salut, eu nu sunt o persoana religioasa. Sper ca sunt binevenit pe aici in ciuda acestui fapt. Vreau doar sa-mi satisfac anumite curiozitati. Am inteles ca acest parinte sau mare ierarh (nu cunosc rangurile dar am inteles ca e undeva sus de tot) a luat mita ca sa-l faca pe unul fara studii preot. Intamplare face ca am citit acest post inainte ( http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6013 ) si de aici reiese curiozitatea mea. In acel post ideea principala e clara : renunti la dumnezeu, esti mort ! . John Lennon, poate cel mai mare activist in favoarea pacii al anilor 70, component al celei mai apreciate formatii muzicale din lume, un adevarat simbol si un model care trebuie urmat pt ca lumea sa fie mai buna, care a strigat si a instigat sute de mii de oameni sa strige impreuna cu el : "Dati-i pacii o sansa" si "Faceti dragoste, nu razboi". Sa inteleg ca acest om, in viziunea ortodoxa, a fost ucis de dumnezeu pt ca l-a respins pe Iisus ??? Pai si atunci cu parintele asta ce o sa faca ? E prima oara cand aud de el, deci n-a facut nimic important ca altfel auzeam. A citit din carti la credinciosi toata viata si a luat spaga ca sa se imbogateasca si sa-si satisfaca nevoile, vila, masina,etc (banuiesc). Deci intrebarea mea este ... Cum trateaza dumnezeu aceasta dilema ?