pacat de moarte?
Cat depsre 'pacatul de moarte', AlinB, nu scrie asta NICAIERI, insa Emanuel DEDUCE, interpreteaza, ca daca scrie ca este necuratie si nu ai voie sa te impartasesti, este pacat de moarte.
Si mai zice ca Eva nu avea ciclu in Paradis, nici Maica Domnului nu avea, nici alte sfinte. asta cu maica Domnului zice el ca a citit-o la sf. maxim Marturisitorul, i Viata maicii Domnului. Cu Eva si sfintele, nu stiu de unde le-a scos (n-ai vrea sa ne citezi sursele, Emanuel? fara interpretari, te rog)
Asta pt ca dupa el ovulatia care nu se soldeaza cu fecundarea ovulului este ucidere de celule care dau viata, deci este o ucidere virtuala. Ar trebui ca femeia sa aiba ovulatie numai in scopul proceerii, si tot restul timpului sa n-aiba. Daca e maritata, ar trebui sa faca un copil la fiecare ovulatie.
Eu i-am zis ca atunci cand un barbat are o ejeculatie care fecundeaza un ovul, se produc 200 de milioane de spermatozoizi dintre care numai unul nu moare, deci si atunci mor restul. Dar el zice ca mor din cauza conditiilor neprielnice si atunci nu este omor de celule datatoare de viata. Este accident de munca, cum s-ar zice. :-D
Sper ca i-am rezumat corect teoria.
|