Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
mai intai dau un citat din gheron iosif :
" Nimic altceva nu uraste Dumnezeu mai mult decat scurgerea trupului care vine din placerea cea fara de lege . Acela care desfraneaza cu gandurile rusinoase , miroase tot ca un caine mort . In timp ce acela care se lupta si isi pastreaza trupul curat si mintea neintinata de ganduri murdare , asa si rugaciunea lui se ridica la cer ca o tamaie bine mirositoare . Am vazut asta in fapt ceea ce iti spun acum . Nu exista alta jertfa mai bine mirositoare catre Dumnezeu ca neprihanirea trupului , care se dobandeste cu lupte infricosatoare si cu sange . Am multe de spus in legatura cu fericita neprihanire , ale carei roade le-am gustat , dar acum nici tu nici surorile celelalte nu le puteti sa le purtati . Acum , un singur lucru ca spun : chiar si hainele celor care sunt curati trupeste raspandesc mireasma de bun miros in toata incaperea unde se afla , ca un vas de mir . Aceste este semn de la Dumnezeu pentru nerihanirea lor si pentru fecioria lor preasfintita .
Deci grabiti-va sa va curatati sufletul si trupul vostru . Nu primiti nicidecum gandurile murdare . Astfel veti vedea si voi aceste lucruri despre care va scriu . Atunci ca ceti incredinta de cuvintele mele . Tot ceea ce v-am scris pana astazi sa incercati si veti afla in viata voastra ca spun adevarul din propria experienta "
|
Mai Emanuel, este de-a dreptul hilara interpretarea ta la acest pasaj. Pai unde scrie aici Gheron Iosif (cine-i, de fapt? ca eu n-am auzit de el) ca e vorba de femei? El spune ca e vorba de scurgerile care vine din 'placerea cea fara de lege' la ACELA (sic!) care 'desfraneaza cu gandurile rusinoase'. Uite-te la ce am scris mai sus: la femeie ciclul nu are absolut nici o legatura cu gandurile desfranate si cu placerea, dar absolut nici una. Poti ca femeie sa te gandesti toata ziua la sex, sa te si masturbezi de 5 ori pe zi, ca tot nu vei avea mai multe ovulatii si menstruatii, tot una vei avea pe luna. Sa ma scuzati, dar prefer un limbaj direct... ca sa fie clar ce vreau sa spun, nu cu ocolisuri.