View Single Post
Vechi 13.05.2009, 23:51:55
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=emanuel2007;137387]
hahahah ... iata cum iese la lumina adevarul ... scurgerea la barbati nu trebuie abtinuta , adica sa nu ai vise , ca ( eu sunt barbat si va pot spune din experienta si ceilalti barbati pot confirma ) , de foarte multe ori scurgerea din timpul noptii nu se petrece cu nici un fel de vis , si chiar uneori fara excitatie ... deci iata ca e ca si la femei ...

Spusesem si eu mai jos ca la barbati din cate mi-a spus sotul in general nu simt nimic noaptea cand au scurgeri. Dar cateodata ele sunt legate de gandurile de cu seara, este sau nu adevarat?

"insa , nu asta e porblema ... nu se pune problema de a iti opri scurgerea in timpul somului , se pune problema de a nu mai produce samanta si de ati linisti intr-atata organismul si functia asta a producerii de samanta , incat nici sa nu poata fi vorba despre o samanta care sa trebuiasca sa iasa in timpul somnului ...

Asta e interpretare, nu zice gheron Iosif asa ceva. Zice ca sa nu mai aiba scurgeri, care 'nu-s bine mirositoare'. (in sens duhovnicesc banuiesc)

"asa se pune problema ... si asa se pune si la femei ... nu trebuie doar ca ele sa isi opreasca a iesi sangele si ovulele la ciclu ... trebuie sa isi opreasca producerea de samanta in pantece ; astfel nici nu s-ar mai pune problema ca ar fi ceva de iesit la ciclu ; nu ar mai avea ce sa iasa , nici sange nici samanta femeiasca ... "

vezi comentariul de mai sus.

"iar aici , observ ca ai avut o iluminare : ai vazut ca exista o legatura intre ciclu si stress !!! ai perfecta dreptate si inca nu stii cat de mare ; intre ciclu si stress exista o foarte puternica legatura ; ciclul se produce din doua motive :
- din pricina gandurilor desfranate
- din pricina stressului si gandurilor de judecare sau nemultumire"

N-ai inteles explicatia mea; ciclul nu vine DE LA stress, ci SE DEREGLEAZA nitel de la stress, cateodata, la unele femei. Daca nu ai stress ciclul este cam odata pe luna, daca ai, poate sa vina mai tarziu, la 6 saptamani. Cel putin la mine asa este.

Explicatia ca ciclul vine din pricina gandurilor desfranate sau de la stress este pura speculatie a ta, pe care eu una n-am mai auzit-o niciodata in viata mea. Tot nu ne-ai dat nici un citat explicit.