Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
deci mai fac precizarea inca odata , ca sa fie mai clar : poti avea ca femeie un gand de desfranare intr-o zi oarecare , de care sa nu te pocaiesti intru totul absolut ( adica sa iesi complet din sfera de actiune a acelui gand desfranat , si asta e o stare pe care voi nu o cunoasteti , adica nu stiti ce vreau eu sa zic cu a iesi complet din sfera de actiune a unui gand desfranat , si asta e o mare problema ) , si apoi sa nu mai ai nici un gand desfranat zece zile si apoi sa ai ciclu tocmai din pricina acelui gand sub influenta caruia ai ramas inca ... e o chestie subtila , am mai spus ... si gheron iosif avertiza asta , ca e o treaba subtila ... ciclul se produce si din pricina unui gand care l-ai primit cu zece ani in urma si nu te-ai pocait deplin de el inca ; daca un astfel de gand te are inca in sfera lui de influenta , atunci un gandulet din ala foarte fin iti va produce ciclu ( scurgere la barbati ) zeci de ani de viata , fara ca tu macar sa iti inchipui ca ciclul e o stare nefireasca si din ce cauza se produce el ...
iaca asa stau treburile cu Dumnezeu , sunt foarte subtile si gingase , nu ai ce sa ii faci ... dar trebuie curaj , ca luptam pentru mantuire nu pentru bani sau interese pamantesti ...
|
Mai Emanuel, eu nu ma mai supar pe tine, ca zau ma faci sa rad si asta face bine la ten, cum ar spune ionpat..
Una ca asta e interpretarea ta, nu ne-ai dat nici un citat explicit, si tu ziceai in alta parte ca tu nu interpretezi, tu citezi din sfintii parinti, ei au adevarul si tu il marturisesti.
A doua ca cea ce scrii tu duce la un nonsesns logic: daca ovulatia ar veni din gandurile desfranate, atunci cum sa mai aiba o femeie pura copii? Inseamna ca o femeie care nu a cazut nicodata in sfera unul gand desfranat (sa stii ca nu suntem nici noi asa neexperimen,tate ca sa nu intelegem ce inseamna sa incerci sa faci asta) nu poate avea copii daca se casatoreste, pt ca nu poate avea nici macar ovulatia aia unica de care ar avea nevoie la fiecare copil. Nu?
Sau tu zici ca o femeie maritata n-are nici o sansa de curatie, si ca oricum la ea gandurile desfranqte vin din start? Zi clar, fara ocolisuri..
Al terilea ca atunci nu ste normal sa ai un singur ciclu pe luna daca ai un singur gandulet micut, si daca te gandesti toata ziua numai la desfranare si te mai si masturbezi sau desfraneezi. Ar fi normal asta?