View Single Post
Vechi 11.01.2007, 07:03:33
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

"Vorba mea de duh" apartine unui profesor de facultate de teologie.
Desigur sint mindru ca si toti ceilalti de pe forum (daca nu mai mult chiar decit ei)fiindca nimeni nu si-ar spune si sustine asa punctul de vedere cum o facem noi. Ma bucur cind tie ti se predica de exemplu ca biserica este a celor bogati si tu inveti asta si o iei drept crestineste...eu insa cred altfel. La fel cind lauda este pirghie de a stoarce bani din buzunarele bogatilor....dar eu cred ca lauda nu-i de folos. La fel cind se predica prin fapte si cuvint nemilostenia, neintoarcerea obrazului, neiertarea si cite si mai cite... Nu vreau sa intru in amanunte pentru ca nu vreau sa smintescla rindul meu pe altii. Adevarul este intotdeauna Iisus, nu trebuie cautat, nu de cei care au auzit de Iisus. Tot ce se abate de la viata si invatatura Lui sau chiar este contrariu ei nu poate fi adevar indiferent de motive de cine o predica sau cu cite miini binecuvinteaza.
Probabil este o chestiune de optica. Una este sa vezi si sa intelegi crestinismul din perspectiva mea umila de banutul vaduvei si alta de pe pozitia de vultur.
Reply With Quote