View Single Post
Vechi 14.05.2009, 02:11:36
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Daca tii neaparat si pisica neagra care iti trece drumul poate sa fie un simbol, o atentionare in privinta "a ceea ce se intampla"..
Eu ti-am scris de un simbol din Sfinta Scriptura...iar tu de la ghicitul in bobi sau tarot

Citat:
Ajuta intreabarea asta la mantuirea ta?
Ce intrebare mai este si asta ?...sinonim cu ...ajuta folosirea virgulelor intr-un mesaj la mintuirea noastra ?
...
Citat:
Nici n-a avut loc Sinodul si gata, stiti ce s-a intamplat acolo, deja e "talharesc", "apostazie", etc.
Pretindeti ca aveti duh profetic sau ce?
Am spus poate,....doar ecumenist sa fii sa nu intelegi ce se intimpla...daca se leagana ca o rata,macane ca o rata,arata ca o rata....probabil ca este o rata...nu este nici un duh profetic aici...vad ca te mai tii si de ispite,sau ce ?

Citat:
Si ce se intampla daca constiinta ta e corupta?
Aici ai dreptate...se numeste inima impietrita,Doamne fereste!...eu ma refeream la oamenii care merg la Biserica cit de cit regulat,se spovedesc,impartasesc....oricum cartea constiintei se va deschide la judecata,pentru ca totul este inregistrat acolo...deci tot aceea ( pirisul ) te va piri fie ca stii acum,fie ca nu stii.

PS.nu stiu de ce am impresia cind vorbesc cu tine,ca ori vb cu un calculator,ori vb cu un om cu 2 capete care a trecut pe la medicul Christiaan Barnard....daca te superi,ai dreptate.