View Single Post
Vechi 14.05.2009, 07:38:07
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Emanuel, eu as vrea sa stiu de unde sau mai bine zis care este sursa informatiei tale?
Te intreb asta deoarece, tu afirmi ca inclusiv din iad se pot ruga si se pot mantui sufletele.

Acuma, dupa cite stiu eu, pentru adormiti se fac pomeniri tocmai pentru faptul ca ei nu se mai pot ajuta, si de asta, noi cei vii ne rugam pentru ei.

Deci este exact invers la ceea ce ai spus tu.
Poti cita sursa informatiei tale, te rog?
Din pacate Emanuel traieste cu impresia ca lumina Evangheliei i-a batut direct in cap si s-a luminat ca un bec.
Sa-mi fie cu iertare, dar cred ca este in inselare si in pericol mare. Cu fiece mesaj care nu-i pica bine se invartoseaza.

Emanuel, nu cumva iti zici: "Sunt eu impotriva tuturor, ortodoxul de mine - ultimul ortodox - impotriva lumii?". Gresit zici, ca nu suntem impotriva ta.

Vezi ca Hristos nu ne-a zis sa fim copii cu mintea, ci doar cu inocenta nepacatuirii.

Cu dragostea lui Hristos si pentru rugaciunile multora din cei pe care i-ai amarat si jignit, sa speram ca vei ajunge peste cativa ani sa-ti mai pese suficient de mult de Biserica astfel incat sa mai recitesti mesajele astea.

Sunt convins ca vor fi pricina de multa smerenie si pocainta.

Iarta-ma frate, dar prea mult ii jignesti si ocarasti pe fratii tai pe care nici nu-i cunosti. Multi dintre ei se roaga pentru tine din dragostea lor.

Cu asta am abandonat si eu threadul asta.
Reply With Quote